Pixi 5% Glikolna Kislina Glow Tonic Zdravljenje Aken, Vlažilne Bistvo Toner Osnovna Ličila Toner je Primeren za Suho in Mastno 100 ML

Nov izdelek

Na zalogi

€5.99

Na seznam želja

Dragi prijatelji:

Dobrodošli na moje trgovine,smo neposredno trgovina Kitajski tovarni zagotavljanje kakovosti Izdelka,cenovni popusti,pravočasna dostava,dobre poprodajne storitve,Prosimo, bodite prepričani, da kupujejo,hvala vam!

Topel nasvet:

Blago, ki ga, kot so posebne blaga.Kitajska Carinska uprava ima stroge preglede in omejitve na izvoz tekoče in prilepi elemente.Da bi varno priti vaš dom,prosimo, izberite naslednje logistika in dostava prvi.So lahko skozi Kitajsko Carinskega Pregleda, hiter prevoz!

1: Cainiao Standard Za Posebne Blaga

2: Oknar.si Standardna Dostava

Bomo ladja blaga v roku 72 ur,običajno v roku 24 ur.Če hot-prodaja izdelkov, ki so trenutno ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili v času.

Nasveti:

1: Prosimo, dodajte naši trgovini vaši Najljubši Trgovin, lahko dobite našo Novo Turistov in za Popust Informacij v času.

2: Naši trgovini obljublja, da se poda v dobavnem roku.Če ne boste prejeli blago, ki je na koncu dobavnem roku, prosimo, da nas kontaktirate, da zahtevate vračilo denarja.Prosim, ne predloži spor znotraj dobavnega roka.

3: Če ste zadovoljni z izdelkom, vas prosimo, da nas petimi zvezdicami, pohvale, in vam ponujamo boljše izdelke in storitve.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas, prosimo, kontaktirajte pred negativne povratne informacije, smo vam bo služil, dokler ne boste zadovoljni.

4:Končno, želim vam srečno nakupovanje in srečna družina.

Pixi 5% Glikolna Kislina Glow Tonic Zdravljenje Aken, Vlažilne Bistvo Toner Osnovna Ličila Toner je Primeren za Suho in Mastno 100ML100 ml

KOŽE, SKRB

Akne, breakouts in ogrcev

Dolgočasno.suho ali dehidrirani

kožo -

Prvi znaki staranja

Igmentation, neenakomeren ton kože

1

Namakajte bombažno blazinico v Glow Tonic za piling ustnic

2

Ohraniti Sijaj Tonik v hladilnik za osvežitev kože na vroč dan

3

Blaži britev klošar ali bug ugrizi za dabbing območja z Glow Tonic

4

Piling za suho obrvi z vatirano palčko in Sijaj Tonik

5

Izogibajte se sunless strojenje nezgode z uporabo Sijaj Tonik za komolce, kolena in gležnji pred prijavo

6

Spritz Glow Tonic na lase in glavnik, da se določi mastna ali več pogojena lase

Oznake: v družbi labena serum, kislina olupimo, riž kože, kislina glycol, toner, glikolne kisline za kožo, ricoh senzor, pixi toner, pyrometer senzor, bl smetane.

Funkcija Odstrani Temne Lise in Polepšajo kožo
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Poreklo GB(Izvora)
Postavka Vrsta toner
Prednosti Vlažilni hydrating,
Sestavine Vode/Aqua/Eau, ALOE BARBADENSIS LEAF SOK, Glikolna Kislina,
značilnost10
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Effiency Beljenje Toner Bistvo
funkcija6
Spol Unisex
Število Kosov Ena Enota
NETO WT 100 ML
Številka Modela pixi glow tonic

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Pixi 5% Glikolna Kislina Glow Tonic Zdravljenje Aken, Vlažilne Bistvo Toner Osnovna Ličila Toner je Primeren za Suho in Mastno 100 ML

Pixi 5% Glikolna Kislina Glow Tonic Zdravljenje Aken, Vlažilne Bistvo Toner Osnovna Ličila Toner je Primeren za Suho in Mastno 100 ML

Podobni izdelki

Primerjaj