V vsakem Premika Prst Vibrator Ženski Masturbator Ženska Privlačna Massager Odraslih Izdelkov Klitoris Stimulacije Spogleduje Seks Igrače

Nov izdelek

Na zalogi

€83.91

Na seznam želja

NIMFA MEHKO PREMIKA PRST VIBRATOR

Nepremočljiva Design - Nimfa je izdelan iz enega kosa iz silikona.S to eno-kos design, Nimfa je neprepustna z vodotesno ravni IPX7. Torej, če vam je všeč pina coladas in se ujamejo v dežju,Nimfo, je svoje igrače.To je super enostavno čiščenje.Kot nalašč za zabavo in užitek v kad, tuš ali masažna kad.

Baterija za ponovno polnjenje - Z litijeva baterija zmogljivosti 300mAh, Nymph zagotavlja 1,5 ure neprestanega užitka, ko je baterija popolnoma napolnjena le 40 minut.Vse, v vsakem izdelek mora biti napolnjena s kartico 5V/1A izhodna napetost/tok.

Okolju Prijazno - Nimfa je iz okolju prijaznega silikona.Vse, v vsakem izdelkov, ki so opravili najstrožje test in so ponosno dosegel najvišje standarde pred izplutjem.

Podrobne značilnosti

· Material: Silikonski + ABS

· Velikost: 156 * povprečno 40,5 mm

· Teža: 124g

· Čas polnjenja: 40 minut

· Uporaba čas: 1,5 ure

· Vibracije način: 5

· Vibracije intenzivnost: 5

· Zgrabi način: 3

· Zmogljivost baterije: 300mAh

· Vrsta baterije: litij-ionska baterija

· * Nepremočljiva ocena: Ipx7

Naj sladko nežne roke Nimfa prečkajo vašo kožo, začne vibrirati, kroži, stimulira vaše najbolj občutljive dele.S seboj pa prinašajo valovi stimulacije za užitek vas.

Značilnosti

IPX0 – Brez zaščite, IPX1 – Ščiti pred kapljajočo vodo ; IPX2 – Ščiti pred navpično kapljajočo vodo; IPX3 – Ščiti pred spreji do 60°; IPX4 – Ščiti pred brizganjem vode, ne glede na smer;

Nimfa je tudi mehko in prožno zaokroženo glavo z močnim vgrajen vibracij motorja.Mehko, zaokroženo silikonski glavo omogoča raziskovanje v nožnico, kot tudi zunanje stimulacije.

Z litijeva baterija zmogljivosti 300mAh, Nymph zagotavlja 1,5 ure neprestanega užitka, ko je baterija popolnoma napolnjena le 40 minut.

Nimfa je iz okolju prijaznega silikona.Vse, v vsakem izdelkov, ki so opravili najstrožje test in so ponosno dosegel najvišje standarde pred izplutjem.

Krog glave vibracij

Specifikacije

Originalne fotografije

Zasnovan za pare

Ponovno Pošlji&Vračilo

1.Prosimo, preverite informacije o sledenju za sledenje spletni strani ,3-7 dni ali več po dostavo logistične informacije bodo posodobljene.Če kakršnekoli težave glede sledenje informacije se,prosim, obrnite na nas, preden si dal, da bi spor.

2.Prosimo, kontaktirajte nas za sporočila ,e-pošto ali trademanager , če imate kakršne koli druge zahteve.

3.Prosimo, preverite paket in predmete, se prepričajte, da je to nepoškodovano.

Povratne informacije:

1.Vaše zadovoljstvo je naš opravljanje.Torej, če obstaja kaj, da se boste nezadovoljni,(vključno z naših izdelkov in storitev, ali druge stvari).Prosimo, kontaktirajte nas, da vam služi ponovno vklopite, preden si dal, da bi spor,, bomo poskušali naši moči, da vam pomaga rešiti težave.

2.Če ste zadovoljni z našimi predmetov in naših storitev, prosim, pustite Postive Komentarjev (5 zvezdic), za nas,je tudi izboljšati svoj Ugled ravni .

Oznake: ženskega spola igrače, moški, rudnik seks igrače, ko vroče igrače, spolna igrača, bdsm igrač, seks igrače, sex igrače vagina, Seks, vibrat, sex lutka.

Material Medicinski Silikon
Vrsta G-Spot
Certificiranje CE
Funkcija 3 Sex Toys
Funkcije 7 sex shop
Funkcija 10 faloimetaor za ženske
Funkcija 1 Vibrators
Postavka Vrsta Vibrators
Blagovna Znamka v vsakem
Commodity Quality Certification ce
Funkcija 4 vibrator za ženske
velikost 250*100*55mm
Spolnost No
Funkcija 2 Vibrator
Funkcija 6 Izdelki za odrasle
Nespodobno Sliko No
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 9 igrače 18 let porno
Funkcija 5 fidget igrače
Funkcija 8 sex stroj
Številka Modela nimfa

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

V vsakem Premika Prst Vibrator Ženski Masturbator Ženska Privlačna Massager Odraslih Izdelkov Klitoris Stimulacije Spogleduje Seks Igrače

V vsakem Premika Prst Vibrator Ženski Masturbator Ženska Privlačna Massager Odraslih Izdelkov Klitoris Stimulacije Spogleduje Seks Igrače

Podobni izdelki

Primerjaj