ZCMYDDM Univerzalni Magnetni Šiv Vodnik ročica za dvig Noge za Quilting Vbod Prešivni Tkanine DIY Obrti Stopala Deli Gospodinjskih Orodja

Nov izdelek

Na zalogi

€1.52

Na seznam želja

Dobrodošli strankam v ZCMYDDM Trgovini.

Naša trgovina v glavnem ukvarja v šivalni orodja in dodatki.Naše trgovine lahko dropship/trgovina/po meri vabimo Vas, da izbirajo nam!

Opis izdelka:

Širok spekter uporabe: ta magnetni šivanje priročniku, je pogosto uporablja v oblačilno industrijo in domačo šivanje delo, kar močno izboljša učinkovitost oblačila proces, in je primerna za večino blagovne znamke stroji na trgu.

Dobre kakovosti: material magnetnih šiv priročniku, je magnet in kovine.Močno vgrajen magnet se lahko enostavno namesti in razstaviti brez orodja ali vijakov; Močnejši magnet, čvrstejše komplementa, nerjaveče jeklo material, zanesljiv vodnik za nastavitev šiv rob in šivanje linije.

Enostaven za uporabo: ta zelo močna magnetna šivanje priročniku, se lahko enostavno namesti in prilagodi na katero koli položaj kovinski vbodno ploščo, in je enostavno odstraniti oziroma prestaviti.Je enostaven za uporabo, in je dober pomočnik za šivanje ravnih ali okrogle linije, tako, da čim bolj zmanjšajo napake in neenakomeren preplete.

Praktično niz: ta magnetni šivanje vodnik je primeren za najbolj priljubljen blagovne znamke stroji na trgu.To je dobro orodje za začetnike da se naučijo, kako šivanje ravnih in okroglih niti.

Lepo darilo: to je zelo priročno za uporabo.To je praktično darilo za prijatelje, ki radi šivanje.Magnetni šivanje vodnik vam bo pomagal priti čudovito šivanje učinek vsakič, ko uporabite šivalni stroj.

Nasveti:

1. Pošiljke

Podpiramo neposredno dostavo, mi lahko pošljete vaše naročilo, da vaše stranke, prosim, pustite vaše upload naslov ob oddaji naročila.

2. Carine in uvoznih davkov

Na navedene cene ne vključujejo davkov, in kupec je odgovoren za carinskih in uvoznih davkov v vaši državi/regiji.

Garancija in jamstvo

3. Če ne boste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga prejeli in želeli vrniti, ga vrnite v roku 3 dni za zamenjavo ali vračilo kupnine.

Obrnite se na nas, preden se je vrnil. (Ampak izdelek, ki mora ostati v prvotno stanje, tako kot država smo vam poslali)

4. Barve izdelka je lahko nekoliko drugačen, ker je barva v različne vrste računalniških zaslonov morda nekoliko drugačne.

5. Otrok ni dovoljeno uporabljati ta izdelek brez nadzora varuh, na lastno odgovornost.

Oznake: detelja quilting dobave, overlick tačke, vzporedni sistem vodil, plesti loom, ročica za dvig stopala, bernina noge, looper overlock vbod, 3d koridor ozadje, mitsubishi šivalni stroj deli, taljenje tlak.

Blagovna Znamka ZCMYDDM
Vrsta Šivalni Stroj Deli, Magnetic Seam Guide Gauge Presser
Barve srebrna
Uporaba Pletenje, Sewing Machine Flat Car Magnet Gauge
Material Nerjaveče Jeklo
Poreklo CN(Izvora)
Ime Izdelka sewing machine guide
Paket 1/2/4pcs

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

ZCMYDDM Univerzalni Magnetni Šiv Vodnik ročica za dvig Noge za Quilting Vbod Prešivni Tkanine DIY Obrti Stopala Deli Gospodinjskih Orodja

ZCMYDDM Univerzalni Magnetni Šiv Vodnik ročica za dvig Noge za Quilting Vbod Prešivni Tkanine DIY Obrti Stopala Deli Gospodinjskih Orodja

Podobni izdelki

Primerjaj