3PCS Vitraž Mačka Na Luni Oknu Visi Visi Sonce Catcher urha klicati Ljubitelj Darilo Pet Darilo Črna Mačka Na Luni Doma Dekor

Nov izdelek

Na zalogi

€2.20

Na seznam želja

Značilnosti:

1. Odstranljiva pet nalepke so najboljša izbira za vas, da preprosto okrasite avtomobilov in hiš.Samo olupimo, ga s tem izklopite in jo držijo!Srčkan luna mačka, ki se pojavi na vaš avto, stene ali okna!Uporabite lahko tudi nalepke za skrivanje praske!

2. Izmenljivi-samo lupina, ga s tem izklopite, nobenega sledu!Enostavno zamenjati nalepke ali stališče!Idealno za kuhinje, otroške sobe, avtomobili, hladilniki in mesto, ki ga želite!

3. Srčkan hišne nalepke: Srčkan mačke so bile sedel na luni.Hrbet je eleganten in ljubek, ki zagotavlja čisto nov videz in neopazen koli praske na stene ali avtomobili.

4. Enostaven za uporabo: Samo olupimo in prilepi.Prav tako je enostavno, če želite izbrisati, in ga ne bo pustil nobenih sledov.

5. Široka Uporaba: Primerna za vsako gladko površino, kuhinja, pisarna, spalnica, wc pokrov, kopalnica, avto steklo, itd.!

Specifikacija:

Material: PVC

Velikost: približno 16*22 cm/6.3*8.66 palčni

Seznam Vsebine:

3*Moon Mačka Nalepka

Opomba: priporočljivo je, da uporabite načinu majhen zaslon na pametnih telefonih v 6,5 cm, in velik zaslon načina za telefone več kot 6,5 cm.

Načini plačila:

Lahko bi plačilo z uporabo katerega koli od zgoraj navedenih metod in pls plačati v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

Vaše plačilo bo preverila Oknar.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko se je končal.

Če vaše naročilo zaprta zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek na Oknar.si.

Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

Vse elemente, ki so preverjene in tudi pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža paketa prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15-60 dni in bi se lahko malo dlje, da nekateri ledina.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili paket prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Vrne in Vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če je paket izgubljen, poškodovan v tranzitu, ali je prejel napačen element.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, nam bo zelo cenjeno.Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Oznake: humpback kita, lepilo kopalniške ploščice, necklac, dekor okno obesek, Srebro 925, vodila vitraž plošče, veliko vitraž plošče, naruto tatoo, kuhinja steno, sonce tatoo.

Tema Risanka
Vzorec Letalo Stenske Nalepke
Razvrstitev Za Strešnik
Specifikacija Three-piece Package
Slog Sodobno
Številka Modela 3PCS Cat & Moon Catcher Black Cat On the Moon Hanging Pendant
Scenariji Stikalo
Blagovna Znamka AIHOME
velikost about 16*22cm/6.3*8.66inch
Material PVC
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

3PCS Vitraž Mačka Na Luni Oknu Visi Visi Sonce Catcher urha klicati Ljubitelj Darilo Pet Darilo Črna Mačka Na Luni Doma Dekor

3PCS Vitraž Mačka Na Luni Oknu Visi Visi Sonce Catcher urha klicati Ljubitelj Darilo Pet Darilo Črna Mačka Na Luni Doma Dekor

Podobni izdelki

Primerjaj