Moški Ženske Stiskanje Nogavice Proti Utrujenosti, Krčnih Žil Kolena, Visoko Vesel Nogavice 20-30 MmHgSports Teče Stiskanje Naselitve

Nov izdelek

Na zalogi

€3.81

Na seznam želja

Opis izdelka

STISKANJE NOGAVICE, JE VAŠA NAJBOLJŠA IZBIRA, ZAKAJ STISKANJE NOGAVICE VELIKO VREDNOST KUPITI.IZTERJA HITREJE, BOLJE POČUTILI,ITI DLJE, IZGLEDAŠ.

Stiskanje nogavice ponujajo najbolj popoln paket.Neenaka barvna kombinacija možnosti 85% Najlon, zagotavljanje 360 stopnja stretch in prilagodljivost,Boljši Material,Tanek, vendar traja dlje - Pete in toe podporo zagotavlja neprimerljivo udobje - prepustnost Zraka in udobje z vlago wicking in antibakterijski material, ki je Večje udobje skozi gleženj podporo in širše hlačnice za top band - A super ideja za darilo pokazati, da vas skrbi.

BOLJŠE DELOVANJE Stimulira pretok krvi in izboljšuje prenos kisika v mišice.To je enako hitrejše okrevanje in boljše delovanje.Zmanjšuje stopala in noge, otekanje, mlečne kisline, proizvodnja in krče. *PREPREČUJE POŠKODBE Razbremeni plantarna fasciitis, kožna opornice, tele krči, potegnil mišice, ahil in pete pokal vprašanja, mehurji, krvi združevanje.Rahlo oblazinjeni na žogo in na vrh stopala za spodbujanje udobje in odpravo obrabo in stopala stres. *SUHOST & UDOBJE Posebna srebrna vlakna daje optimalno kontrolo vlage.Zmanjšala rast bakterij in glivic.Ohranja noge suhe in udobno (Suhe noge = Manj mehurji).Tudi anti-odour & anti-statični.

BOLJŠE DELOVANJE

Ultra-rebrasti patent Pas zagotavlja usmerjeno arch in gleženj stabilizacija - omogoča vaše noge, da traja več med maratonov, tek, dirke, ali dolge vožnje.Naše stiskanje nogavice so bili oblikovani in prilagojeni za atletske učiteljev s pomočjo brezšivne tehnologije, ki zagotavlja vrhunsko udobje in preprečuje, da bi vse drgnjenja ali draženje kože, in ga uporabljajo tudi progresivno stiskanje tehnologijo za zagotavljanje mišice podporo, tako za vaše golenico in teleta.

85% Poliamid, 10% Poliester, 5% ElastaneCmpression Nogavice

BIJE VEN KONKURENCO

Mi smo bili zagotavlja najbolj modno in praktično stiskanje nogavice po najugodnejših cenah.Naša kolena, visoko stiskanje nogavice " material nadgrajene z najlon odstotek od 40% do 85%, Prinaša 360-stopinjsko odsek za večjo prilagodljivost in trajnost.dihanje high performance tkanine, ki ohranja optimalno temperaturo, bakterije in vlage za največjo stopnjo udobja.

SUPER IDEJA ZA DARILO

Če ste se borijo z idejo, darilo za ljubljeno osebo ali priložnostne prijatelj, to je bo zmanjšanje vaše anksioznost, ne da bi sploh ste oblačilen jih.Izbira veliko darilo za joggers, športniki, vaja fanatikov, pisarniški delavci, ok..bomo lahko samo povem, da kdor uporabite svoje noge v veliki meri.

MODNE BARVE & NORCA V ŽIVLJENJU

Ste še vedno nosi iste stare trdne barve Smo širok spekter zabave barv in edinstven vzorec modelov!Bi dodate dotik barve, da svoje vsakdanje življenje.Če želite biti modni in edinstvene z našimi izdelki.

Ime izdelka: stiskanje nogavice

Barva: Black & Geometrijske Sliko

Material: Najlon

Debelina: Srednje

Primerna za družine sezona: Pomlad, Poletje, Jesen in Zima

Stiskanje ravni: na Prvi ravni, 20-30 mmHg

Ljudje: Ženske

Velikost: S/M, L/XL

Oznake: fant stvari, ženska krčne žile nogavice, indikacije za stiskanje nogavice, im stiskanje nogavice, krčne, medicinske nogavice ženske, mediji anti varices, trek nogavice ženske, bendu nogavice moški, termic nogavice moški.

Funkcija anti trenja
Spol Ženske
Poreklo CN(Izvora)
Barva. Kot slike
Prst-ločena No
Tkanine ime najlon svile
Cev Višina Kolena-Visoko
Primerna za sezona Poletje, Pozimi, Pomlad, Jeseni
velikost S/M, L.XL
Glavni tkanina sestava Najlon

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Moški Ženske Stiskanje Nogavice Proti Utrujenosti, Krčnih Žil Kolena, Visoko Vesel Nogavice 20-30 MmHgSports Teče Stiskanje Naselitve

Moški Ženske Stiskanje Nogavice Proti Utrujenosti, Krčnih Žil Kolena, Visoko Vesel Nogavice 20-30 MmHgSports Teče Stiskanje Naselitve

Podobni izdelki

1 Mnenja in ocene
Ponovno pošlji
€0.01
Primerjaj