BOSCH GBM340 Električni Vrtalnik Električni Izvijač Roko Električni Vrtalnik Pištolo Vaja Električni Vrtalnik Multi-funkcijo Gospodinjstva

Nov izdelek

Na zalogi

€55.09

Na seznam želja

BOSCH GBM340 Električni Vrtalnik Električni Izvijač Roko Električni Vrtalnik Pištolo Vaja Električni Vrtalnik Multi-funkcijo Roko Električni Vrtalnik Gospodinjstvo

Tu so nekatere opombe morda ugoden za vas:

Vse izdelke v naši trgovini so originalne izdelke z visoko kakovostjo, prosimo, bodite prepričani, da kupujejo!

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da se obrnete na nas, veseli smo, da vam pomagamo.

PLAČILO & DOSTAVA

1. Lahko nudimo nižje cene za kupce z visoko povpraševanje, zlasti trgovcev na debelo.Lahko pošljete sporočilo, da nas, če ne najdete izdelka, ki ga želijo v naše storre, in bomo poskušali naše najboljše, da vam z njim.

2.Končna nabavna cena ne pokriva kakršne koli veljavne davčne, tarrifs ali dodatno pristojbino.Kupci, ki so odgovorni za te dajatve, ko se pojavi.Vsako zahtevo razglasi znesek prosimo, upoštevajte vnaprej.

3.E-različico računov, ki so na voljo, se obrnite na nas, če je potrebno

4. Bomo ladja iz elementov v 5 dan, ko plačilo zbistri.Vendar dostava je pod nadzorom shipping company (overseas prevoz pogosto traja dolgo časa,upam, da boste razumeli in počakajte potrpežljivo.Prosimo, da samo kupiti, ko dobavni rok je sprejemljiv za vas.

5.Prosimo, prepričajte se, naslov, telefonsko številko in zip koda pravilna, in nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

6. Naš privzeti način dostave je Oknar.si Standard in China Post air mail s sledenjem.Na dostaviti čas je ocenjena na 20-30 dni.

VRNITEV & POVRATNE INFORMACIJE:

1.Če blago imeli kakršne koli težave, se najprej obrnite na nas in mi bo zagotovo njihovo reševanje za vas.

2. Če niste zadovoljni z našimi izdelki,se lahko obrnete na nas in zahteva za vrnitev in vračilo kupnine v roku 7 dni po prejemu artiklov.

3. Naš Cilj je ponuditi 5-Star Storitev, če vam ne zdi, da si zaslužimo 5-Zvezd prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustijo povratnih informacij.

Oznake: klop vaja, vaja za glavo, bosch power tool, bosch, vaja moč, off ramenski saten poroko, orodja orodja, malo vaja, vaja mini, krožna žaga z laserjem.

Poreklo CN(Izvora)
Tip Svedra Udarni Vrtalnik
Uporaba teel/ Les/ Keramika / Steni
Blagovna Znamka bosch
Številka Modela GBM340
Brez Obremenitve Hitrost 2800RPM
Certificiranje CE
Nazivna Vhodna Moč 340W
Frekvenca 50-60Hz
Nazivna Napetost 220V
Teža 1.2KG
Max. Vrtalni Premer 20 mm
Vir Napajanja AC

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

BOSCH GBM340 Električni Vrtalnik Električni Izvijač Roko Električni Vrtalnik Pištolo Vaja Električni Vrtalnik Multi-funkcijo Gospodinjstva

BOSCH GBM340 Električni Vrtalnik Električni Izvijač Roko Električni Vrtalnik Pištolo Vaja Električni Vrtalnik Multi-funkcijo Gospodinjstva

Podobni izdelki

Primerjaj