Žalostno Fototerapijo Svetlobe 10000 LUX Bionic-Dnevni Afektivne Motnje USB LED Svetilke Terapija Nastavljiv Olajšave Ravnodušan Lučka za Branje

Nov izdelek

Na zalogi

€20.27

Na seznam želja

【Polnega spektra UV-Brezplačno Svetlobe 】žalostno Je svetilka lahko ponudimo glede na do 10.000 Luksov, To vam lahko pomaga stran od slabe volje in izmensko delo.To lahko posnemajo celotnega spektra naravne dnevne svetlobe, brez UV, svetlobnega onesnaževanja, sevanja.

【Dva Barvna Svetloba&Nastavljivo Stojalo】Žalostno je svetloba hladno svetlobo in toplo svetlobo veseli svetlobe ponuja več možnosti za različne okoljske potrebe.Dnevno svetlobo žarnice z 90°Vrtljiva Stojalo za določanje položaja z nastavljivo kotov gledanja.

【Štiri Ravni, "Svetlost】ŽALOSTNO Svetilke s 4 nastavljiv ravni," svetlosti, spremenite svetlost, kot vam je všeč, samo, da se boste počutili se sprostite in udobno.Prav tako lahko obdržali vaše oči proč od izčrpanosti.

【Časovnik Nastavitev】 Je Terapija s Svetlobo Svetilke Vgrajen časovnik ima 15, 30, 45, 60 min nastavite.priporočamo, začenši z 15 minut in nato postopoma povečuje do 15 minut do 1 uro dnevno, dokler ne najdete vaš osebni učinkovito potrebujejo.

【Nadgradili Pametno Dotik Gumb】žalostno svetlobe z dotik je udoben za uporabo, in z uporabo življenje bo daljše od tradicionalnih gumb.Žalostno svetilka je svetlejši, lahkotnost, kot navadne žarnice, vendar je njegova moč je precej manjši, le 12W.

Opis izdelka

Ta žalostna svetilko, ki lahko pomaga boju pozimi blues, cirkadiani motnje spanja, utrujenost, jet lag, in izmensko delo; prav tako je z 90°Vrtljiv Podstavek USB powered oblikovanje, enostavno dal v vrečko in vzeti s seboj na poti.

Zakaj uporabljati terapija s svetlobo žarnice?

Je terapija s svetlobo žarnice prinaša naravnega spektra svetlobe, terapija, svetilko, ki lahko pomagajo zmanjšati učinke, povezane z zimo, modra, jet lag, izmensko delo, in sezona časa, spremembe in povečati vaš občutek za dobro počutje.

Žalostno svetlobo tehnični podatki:

Barva: Bela

Temperatura barve: 2300-6000K

Razsvetljava: 10000 Lux

Nazivna moč: 12W (Maks.)

Material: ABS+PC(Ognjevarne)

Dimenzije: 240*150*16.5 mm

Teža:480g

ŽALOSTNO svetilka Značilnosti:

* Za 10.000 lux intenzivnost svetlobe

* UV-brezplačno LED

* 2300-6000K barvna temperatura

* Dve Barva Svetlobe

* 4 stopnje svetlosti

* 15/30/45/60moj timer

* Nastavljivo stojalo

☀ Paketu:

1 x Terapija svetlobe

1 x napajanje

1 x Uporabniški Priročnik

Oznake: zdravje lučka, 10000 lux lučka, bioptron lučka, lučka led, namizna svetilka, therapi, lučka post, led fototerapijo, led raining lights, žalostno terapija s svetlobo žarnice.

Material ABS+PC
Garancija 1year
Certificiranje CCC
Telo Material ABS
stopnje moči 12W (Maks.)
Vrsta Baterije Noben
Številka Modela Terapija Lučka
Blagovna Znamka Hokerbat
Poreklo CN(Izvora)
Napetost 12V
Je Baterije Potrebno No
Je Svetil Vključeni Da,
Teža 480g
Osvetlitev 10000 Lux
Barve bela
Je Na Baterije, Vključene No
Vir Napajanja AC
Dimenzije 240*150*16.5 mm
Uporaba POČITNICE
Tip Vtiča EU
Barvna temperatura 2300-6000K
Vir Svetlobe LED Žarnice

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Žalostno Fototerapijo Svetlobe 10000 LUX Bionic-Dnevni Afektivne Motnje USB LED Svetilke Terapija Nastavljiv Olajšave Ravnodušan Lučka za Branje

Žalostno Fototerapijo Svetlobe 10000 LUX Bionic-Dnevni Afektivne Motnje USB LED Svetilke Terapija Nastavljiv Olajšave Ravnodušan Lučka za Branje

Podobni izdelki

Primerjaj