6 In1 EMS Pomlajevanje Kože Lepoto Obraza Massager Multi-funkcijo Mikro Trenutno Kožo Obraza Lifting Oči Gubam, za Nego Proti Staranju

Nov izdelek

Na zalogi

€10.51

Na seznam želja

Značilnosti:

>> 1.Ta EMS pomlajevanje kože, kozmetični napravo lahko lažje reševanje različnih težav s kožo, zaradi nepopolne kože, za čiščenje in slaba absorpcija izdelki za nego kože, kot so Suha koža, velike pore, akne, akne, fine linije, itd.

>> 2.Naš izdelek je 6-in-1 multi-funkcijo lepoto naprava s 6 delovnih načinov in tri orodja, ki vam omogoča, da uživajo professional beauty SPA, kjerkoli in kadarkoli.

>> 3.Za čiščenje in pomlajevalno način lahko globoko čiščenje por, nežno očisti kožo in temeljito odstrani umazanijo, da je koža čista in svetla.

>> 4.Toplo uvoz način masaže kože na konstantno temperaturo 42°C pomagajo koži v celoti dojela bistvo, spodbuja krvni obtok in izboljša elastičnost kože.

>> 5.V photorejuvenation način dobave rdečo svetlobo, ki je primerna za suho kožo in modro svetlobo, ki je primerna za mastno kožo.Rdeča svetloba ima dobre učinke na spodbujajo cirkulacijo krvi in zmanjšuje gube in modra svetloba lahko pomirijo kožo in zavira rast akne.

>> 6.Dviganje in učvrstitev način lahko odpravi in trdno kožo, posvetlite fine linije, polepšajo polt, povrnitev elastičnosti kože in zmanjša pore.

>> 7.Oči nego način lahko razreši z utrujenostjo oči, ki vam pomaga hitro absorbirajo kremo za oči bistvo, zmanjša drobne gubice in podočnjake in izboljša oči težave.

Specifikacije:

Material: ABS/PP/silikona

Barva: roza, bela

Velikost: 17*4.6*5 CM

Teža: (Neto mase)0.109 KG (bruto teža)0.235 KG

Pakiranje velikost: 19*10*6 CM

Seznam Vsebine:

1* Host

1* USB Kabel za Polnjenje

1* Uporabniški Priročnik

1* Krpo Vrečko

Certifikat

Povratne informacije

Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z nami, prosim, ne pozabite, da zapustijo nas pozitivne povratne informacije (5 zvezdic).Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Vaše zadovoljstvo opravljanje naš cilj.

Vrnitev

Čeprav imamo veliko zaupanje v kakovost in cene naših izdelkov, ne moremo jamčiti, vsak kupec bi bili 100% zadovoljni z njimi.Ampak ni važno, kaj, obljubljamo, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem se je zgodila med transakcijo.za mene, Poštenost alway izkazujemo vrednost .Če želite vračilo, ker je element, ki je napake ali kakšne druge težave s kakovostjo, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili.pristojbine v zvezi z reback poštni treba prehitel sami.

O nas&Storitve

Poskrbimo, Ugodne cene znanja na visoki kakovosti,vam Želim, da imajo prijeten nakup!Dobavljamo pada dostava/trgovina/design po meri, več kupite, večji popust boste dobili.

Oznake: xiaomi wifi električni vtič.

Delovni Načelo ION+
Funkcija 1 globoko čiščenje por
Proizvodni Proces, Stroj, Ki
Številka Modela 2698855
Funkcija Pomlajevanje Kože
Pakiranje Velikost 19*10*6 CM
Poreklo CN(Izvora)
Material Akril, ABS/PP/silikona
Funkcija 2 nežno očisti kožo
Commodity Quality Certification ce
Barve Roza, bela
Vir Napajanja USB Cable
Funkcija 3 Blaži Utrujenost Oči
Funkcija 5 Izboljšanje elastičnosti kože
Funkcija 4 Zmanjša Fine Linije
velikost 17*4.6*5CM
Kraj Izvora CN
Funkcija 6 dvignite in čvrsto kožo
Blagovna Znamka PASTSKY
Certificiranje ROHS, CE

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

6 In1 EMS Pomlajevanje Kože Lepoto Obraza Massager Multi-funkcijo Mikro Trenutno Kožo Obraza Lifting Oči Gubam, za Nego Proti Staranju

6 In1 EMS Pomlajevanje Kože Lepoto Obraza Massager Multi-funkcijo Mikro Trenutno Kožo Obraza Lifting Oči Gubam, za Nego Proti Staranju

Podobni izdelki

Primerjaj