4pcs/veliko Povečati Penis Enlargement Smetana, ki Erekcijo Povečanje Moškega Dick Povečanje Dlje Gel Seks Extender Enlarger Igrač za Moške Titan

Nov izdelek

Na zalogi

€11.13

Na seznam želja

4pcs/veliko Povečati Penis Enlargement Smetana, ki Erekcijo Povečanje Moškega Dick Povečanje Dlje Gel Seks Extender Enlarger Igrač za Moške titan

Uporaba:

Nanesite gel na zunanjega spolovila ali kondoma pred spolnim odnosom.To ni spermicid.

Lahko se uporablja za jelqing vaje za izboljšanje penis dolžina.

Pozor:

1.Prosim, ne za druge namene kot za ličila.

2.Prosim, ne dajo v neposredni sončni svetlobi ali je temperatura previsoka ali prenizka.

3.Hranite zunaj dosega otrok.

W e se uporablja redno, edinstven v-globina učinek te kreme lahko zagotovi težje in lagrger penis in boljše erekcije.Poveča občutek užitka in zagotavlja bolj intenzivno izkušenj med vrhunec.

Unitormly masaža celotnega penisa z smetano.Za razvoj polni učinek, je pomembno, da uporabite kremo na dolgi rok.

Da bi zaščitili vašo zasebnost,vam obljubim, pošljete svoje izdelke v skrivnost pogoj, embalaža, bo polje ali plastično vrečko, brez slike in besede o seksu.O Paket

Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z zračno blazino/rumena mehurček plastičnih sredstev, da bi preprečili poškodbe, med transportion.

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme,pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj storiti, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, communiocation je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratne Informacije

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina od nas z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Oznake: tabletke seks, rudnik seks igrače, moški erekcijo, moški spolni tabletke, spolna igrača, krema za kurac, sex shop, 3d tiskalnik, largo penis enlargement smetana, moški sex tablete.

Nespodobno Sliko No
Velikost penisa več Povečanje penisa z erekcijo
Postavka Vrsta Maziva
Zamude viagra krema za moške Zamude Izliv
Material penis enlargement Smetana
tip 2 Vaginalne zaostritev spray
Penis Črpalka Penis Enlarger
Tip 3 povečanje žensk spolni libido izboljšanje seks čas
postali xxl velik kurac ncrease erekcije penisa
Spolnost No
Tip 1 Masaža Smetane
sex lube fragrance ncrease erekcije penisa
penis širitve Penis povečavo
velikost 50ml*4pcs
Številka Modela Penis Širitve Gel
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

4pcs/veliko Povečati Penis Enlargement Smetana, ki Erekcijo Povečanje Moškega Dick Povečanje Dlje Gel Seks Extender Enlarger Igrač za Moške Titan

4pcs/veliko Povečati Penis Enlargement Smetana, ki Erekcijo Povečanje Moškega Dick Povečanje Dlje Gel Seks Extender Enlarger Igrač za Moške Titan

Podobni izdelki

Primerjaj