Bazen Čiščenje Kompleta Humanized Sesalnik Plitvo Neto Odstranite Smeti Fine Očesa Bazen, Skimmer, Enostavno Delujejo Ohraniti Čisto Vodo

Nov izdelek

Na zalogi

€14.10

Na seznam želja

"Če si želite poslati KRALJESTVU in Nemčiji, lahko izberete skladišče Franciji.

ZDA 7-14 dni, Španija 7-15 dni, Franciji in Nemčiji, 5-12 dni, UK 3-9 dni.

US: USPS približno 5-12days, predvsem v 10days

CA :iz Kitajske, prek Prodajalca, Način Dostave ,Večinoma so prek svojih conntries post o 15 dni

UK, DE: Hermes približno 3-8days

AU: Au post o 5-13days

ES : CTT express približno 5-14days, predvsem o 8-10days

TO: to je post o 5-15days"

Označite opis:

1. Več pribor (fitingi): naš bazen čiščenje kompleta prihaja z 5pcs izmenljivega aluminija palice, šoba sesalne glave in plitvo neto; plitve neto je učinkovit način za čiščenje smeti na površini vode; močna sesalna šoba za glavo lahko združite liste skupaj za hitro odstranjevanje umazanije in drugih smeti.

2. Učinkovito čiščenje: posnemanje mreža je izdelana iz najlon materiala za zagotovitev maksimalno vzdržljivost; to je zelo stabilen plastični okvir in fine očesa, ki hitro očisti umazanijo od površine, ki zapušča popolnoma čisto vodo.

3. Enostavno upravljanje: šoba je izdelan iz PE plastični, ki je vzdržljiv in enostaven za uporabo; uporablja se lahko neposredno pri povezovanju vode cevi ali ni treba, da je povezan s črpalko; prav tako prihaja s odporen proti koroziji poliester očesa vreče za učinkovito odstranjevanje; žuželk in drobnih delcev na dnu bazena ohraniti čisto vodo.

4. Humanized design: bazen za čiščenje komplet vsebuje tudi 5pcs izmenljivega aluminija palice, ki se lahko prilagodi različnih dolžin za različne čiščenje aplikacije; sesalniki za prah so povezani z vrtne cevi za enostavno odstranjevanje umazanije; prenosne in mobilne lastnine lahko prinese veliko koristi za bazen čiščenje.

5. Primeren za različne primere: bazen kompletom je primerna za bazen čiščenje in bazen recikliranje odpadkov; lahko zagrabiti listi, hroščev in druge vrste naplavin iz bazeni, ribniki, fontane, ali velike ribe cisterne.

Podrobnejši opis:

Material: ABS + aluminij zlitine

Velikost:

Neto: 43 x 29 cm (dolžina x širina)

Čistilo: 25 x 13,5 cm (dolžina x širina)

Skupno: 7 x 3,5 cm (dolžina x širina)

Rod dolžina: 119 cm

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.Hvala vam za vaše razumevanje.

Seznam Delov:

1 x Plitvo neto 1 x Palica 1 x Čistilo 1 x Očesa vreče par rokavic

Oznake: fish tank skimmer, bazen, skimmer, košare, pool skimmer, plastični skimmer košarico, bazen swim, akvarij beljakovin skimmer, nano skimmer, cleaner pool, skimmer žlico, atm skimmer.

Številka Modela Bazen orodje za čiščenje
Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Bazen Čiščenje Kompleta Humanized Sesalnik Plitvo Neto Odstranite Smeti Fine Očesa Bazen, Skimmer, Enostavno Delujejo Ohraniti Čisto Vodo

Bazen Čiščenje Kompleta Humanized Sesalnik Plitvo Neto Odstranite Smeti Fine Očesa Bazen, Skimmer, Enostavno Delujejo Ohraniti Čisto Vodo

Podobni izdelki

Primerjaj