NF-275L Zeleni Laserski Žarek Laser Distance Meter za ponovno Polnjenje Ročne Laserske Range Finder Električni Razdalja Merilni Instrument

Nov izdelek

Na zalogi

€30.51

Na seznam želja

Laser distance meter visoka natančnost in večnamenski laserski merilni instrument, ki se lahko uporablja za merjenje razdalje, površine in prostornine, in lahko tudi izkoristiti posredno merjenje pitagore trikotnika.Laser range finder je prenosni in zanesljiv v merilni, zaradi česar vaše meritve, bolj natančno, enostavno in hitreje, in dobili dvakrat rezultat s pol truda.

Značilnosti:

Več Merjenje Načinov: vključno z eno meritev, nenehna meritev površine meritev, obseg meritev, pitagore merjenje, merjenje ravni, navpična meritev, poleg & odštevanje merjenje.

Merilo Preklapljanje: lahko nastavite merilo za merjenje s sprednje strani ali od zadaj strani.

Več Shranjevanje Podatkov: lahko shranite do 99 nizov podatkov, si lahko ogledate zgodovino zapis meritev.

Polnilna Distance Meter: vgrajen 3,7 V 700mAh litijevih baterij za pogon gor meter, in ima nizko indikator baterije in 2 minutah auto-off funkcijo.

Mini Velikost: izmerjene velikosti 4.5* 2*1in, razdalja merilnik je tudi majhne kot vaš pametni telefon, samo da je v žepu, da ga nosite okoli.

Glas Oddaja Funkcija: ni vam treba gledati na LCD zaslonu, da preverite izmerjenih podatkov po merjenju, naj se osredotočite na merilnem delo.

V zaprtih prostorih in na Prostem Meritev: lahko se pogosto uporablja v gradbeništvu in industriji, še posebej v velikih področjih, kot so sobe, apartmaji, zgradbe, pravi posestva, tovarne, skladišča, itd.

Specifikacije:

Obseg: 60 m / 100 m (Neobvezno)

Material: ABS

Natančnost: ±1,5 mm

Enota Preklapljanje: m/ft/v/ft+v

LCD Zaslon: FSNT z osvetlitvijo

Valovna dolžina & Izhod: 500~530nm, ≤1mW

Laser Ravni: IIIa

Auto-off: 2 minuti

Shranjevanje podatkov: 99 določa

Raven zaščite: IP54

Delovna Temperatura: 0~40℃

Temperatura Skladiščenja: -20~60℃

Baterija: 3,7 V, 700mAh litijeva baterija

Postavka Velikost: 115 * 51 * 23 mm / 4.53 * 2.01 * 0.91 v

Element Teža: 110 g / oz 3.88

Package Teža: 235g / 8.29 oz

Paket Velikost: 18.5 * 9 * 4.2 cm / 7.28 * 3.54 * 1.65 v

Seznam Vsebine:

1 * Laser Distance Meter

1 * USB Kabel

1 * Reflektor Odbor (le 100 m razpon)

1 * Priročnik (Angleščina)

Vaš Meter Orodja Trgovina ponuja najboljše kakovosti v trgovini na drobno blaga, po ceni, ki ne more premagati!Nič ne pomeni več, da nas kot čimer svojim strankam različne veliko ukvarja na vseh svojih priljubljenih izdelkov.Imamo najnovejše ročna orodja , orodja, pripomočki , orodja DIY in tako naprej, vsi na veliko vrednost, s najnižje cene zajamčene!

Naše konkurenčne tovarne do potrošnikov poslovni model, ki nas loči od ostalih.Operacijski da neverjetne popuste in dnevne ponudbe za potrošnike po vsem svetu, z veliko celovitost in storitev za stranke.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1.Trenutno lahko plačila z Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na Oknar.si v prihodnosti.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila

1. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element , ga vrnite v roku 7 dni za menjava blaga ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Neustrezne elemente je Treba poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

3. Povratni prevoz strošek, ki ga plača Kupec.

4. Nudimo Poslati Storitev za prosti enkrat.Če ne morete prejeti element, ne glede na to, kaj je problem.

Prosimo, upoštevajte,: včasih na videz blaga ali barve se lahko spremeni,kar pa ne vpliva na uporabo.

1. Če ste zadovoljni s točko in naših storitev,prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.

2. Če imate kakršna koli vprašanja ali težave,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

Oznake: laserski merilnik, vastar laser rangefinder, rokavice laser, laser power, sem lasersko, lasersko zdravljenje, lm laser rangefinder, 500mw laser, laser rangefind, finepower laser rangefinder.

Blagovna Znamka KKMOON
Vrsta Napajanja Na Baterijski Pogon
Številka Modela Električni Razdalja Merilni Instrument
Natančnost merjenja ±1,5 mm
Certificiranje Noben
velikost 115 * 51 * 23mm / 4.53 * 2.01 * 0.91in
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

NF-275L Zeleni Laserski Žarek Laser Distance Meter za ponovno Polnjenje Ročne Laserske Range Finder Električni Razdalja Merilni Instrument

NF-275L Zeleni Laserski Žarek Laser Distance Meter za ponovno Polnjenje Ročne Laserske Range Finder Električni Razdalja Merilni Instrument

Podobni izdelki

Primerjaj