Športih na prostem Poleti za Hlajenje Ventilator Jakna Moški klimatska Naprava Oblačila delovna oblačila USB Napajanje Pohodniška Jakna Hlače Obleka

Nov izdelek

Na zalogi

€16.87

Na seznam želja

Značilnosti:

Tri-hitrost hitrost uredbe kroženje zraka, dihanje tkanine, odporne na obrabo in proti gubam, mikro por, potenje za zdravo hlajenje.

Dolgotrajno kul in udobno, najvišji prestavi življenje je približno 8+ ur, najnižji prestavi življenje je približno 12+ ur, močno hlajenje, brez strahu, svež krompir.

Brushless DC motor, močan veter, moč vir energije, ki teče do 4500r, optimizirana odvajanje toplote brez vroče življenje več kot 6000 ur življenja.

Ventilator z Inovativnim dizajnom pero listi, enakomerno in gosto rezanje zraka, 30 stopinj diagonalno ciklon konstrukcij, ustvarite močnejši veter.

Ventilator nit se obrne in omejeno, in to je priročno, če želite sestaviti in razstaviti.Plug je opremljen z zaponko za preprečevanje slabe stik, ki jih povzročajo pogoste dejavnosti.

Zdrav in svež, z očesa prezračevanje, plast za preprečevanje fan od piha neposredno v človeško telo.

Specifikacija:

Ime: Hladilni ventilator oblačila

Material: 100% bombaž

Spol: Moški, Ženske

Barve: Modra, Svetlo Siva, Rumena, Bela

Velikost: M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Vir napajanja: Napajalni Banka (NISO VKLJUČENE)

Letni časi: Pomlad in poletje

Paket vključuje:

1 x Hladilni ventilator jakna

1 x Hladilni ventilator hlače

4 x 9 cm Brushless motor ventilatorji

2 x USB kabel za polnjenje

(Moč banka, ki niso vključene )

Kako deluje?

Zrak je enakomerno porazdeljeno skozi očesa na celotno telo.Hladen veter bo vodila zraku, da kroži v oblačila, ki zmanjša temperaturo za 20%.Notranji očesa je znoj dokaz in dihanje, in ventilatorja ne bo prišel v neposreden stik s kožo.To je bolj udobno in varno, da nosijo takšna oblačila v poletnih mesecih.

Visoko-kakovostni materiali:

Hladilna oblačila izdelana iz lahke in dihanje materiala, ki lahko ne samo absorbirajo znoj hitro, vendar tudi učinkovito blok ultravijolični žarki in preprečuje vročinsko kap.In glasnost ni veliko, vam ni treba skrbeti, da bo vplivalo na vaše delo.To bo povečalo vaše učinkovitost dela.

Dual fan design:

Hladilni ventilator oblačila ima dva ventilatorja enot v pasu oblačilo.Napajalni banke z USB in oblačila, ki se bo začel delovati. (Moč banka, ki niso vključene) ima tri pretok zraka načini, tako da lahko prilagodite pretok zraka glede na delovne pogoje in zmanjšati temperaturo za več kot 8°C.

Za vaše intimne design:

pas je kraj, kjer je človeško telo je enostavno, da bi dobili hladno.Zato je plast očesa na pas s notranji sloj oblačila.Ne samo, da lahko prepreči veter iz piha direktno do pasu in povzroči pasu škodo, je lahko tudi vodnik veter širiti, hitro izhlapevanje znoja, in vzeti toplote za vas.

Varen in enostaven za uporabo:

Hladilni ventilator oblačila je enostaven za uporabo in varno.Pralni stroj, prosim, ne pozabite, da odstranite ventilatorja pred čiščenjem.

Primerna za številne priložnosti:

Lahko nosijo ta kul oblačila za delo.Primerna za visoke temperature operacije, kot so gradbiščih, poljih in visoko temperaturo površine; to je tudi idealen za šport na prostem, kot so pohodništvo in gorsko avanturo.To lahko učinkovito blok ultravijolični žarki in se lahko uporablja tudi kot odporen na veter suknjič.

Oznake: jakna moški pomlad, jakna ženske, pozimi jaket, moški plašč, klimatske naprave oblačila, gorilla smole, jakna moški pozimi, fan jakna, kratka jakna, dame outdoor oblačil.

Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
Spol MOŠKI
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Quick Dry, Odporen na veter
Zunanjo Jakno Tip Nedelja Zaščitna
Obloge Materiala Poliester
Teža 450G
Tehnologija Materiala WindStopper
Material Poliester

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Športih na prostem Poleti za Hlajenje Ventilator Jakna Moški klimatska Naprava Oblačila delovna oblačila USB Napajanje Pohodniška Jakna Hlače Obleka

Športih na prostem Poleti za Hlajenje Ventilator Jakna Moški klimatska Naprava Oblačila delovna oblačila USB Napajanje Pohodniška Jakna Hlače Obleka

Podobni izdelki

Primerjaj