100 KOZARCEV Pene Multicolor 283in Svetlobna Polnjenje Nabojev, Pikado Igrače Z Mehko Glave Nasveti Za Nerf Nstrike Elite Serije povsod

Nov izdelek

Na zalogi

€5.63

Na seznam želja

1. Naše pikado so votla, tako da bo niti hit otrok trdi niti želo njih.Starši lahko prepričani, da dovolite otrokom, da se igrajo s igrače puške.

2. Naš težko vodil serije pikado funkcija inovativno zasnovan glavo, ki je težje kot vodja Nerf dart.To povzroča dart, da letijo dlje in z večjo natančnostjo, ki vam daje bolj razburljivo boj proti izkušnje.Ker ti pikado hit težje kot Nerf pikadu in so lahko želo, priporočamo, da jih lahko uporablja le za otroke ob 14+ let.

3. STRELIVO PARK & IGRA ZADOVOLJSTVA - V velikem obsegu boj vključuje število udeležencev v igri, kar lahko privede do strelivo, se poškodujejo ali izgubijo.Pred začetkom velika bitka, zaloge z veliko pikado za zagotovitev zabava se nadaljuje ves dan!

4. V REALNEM SVETU AKCIJA-Nič ne premaga exhilaration v realnem svetu konkurence.Daj vaš otrok alternativa TV ali računalnik, igre in jih vključujejo v aktivno, zanimivo dejavnost, ki vam jih učijo in gradijo odnose v realnem svetu.

5. Težko vodil serije pikado ponovno paket vsebuje visoke kakovosti in nadgradili pikado (velikost: približno 7.2*1.3 cm/2.83* znašal 0,51 v) iz mehke pene, materiala in s trdo okroglo plastično glavo.Naše pikado so popolnoma združljivi z vsako N-Stavke Elite Serije Divjanja Blasters in najbolj izvirno Nerf Pištole (kupite ga posebej).

Izdelek Parametre: 1. Material: EVA 2. Velikost: približno 7.2*1.3 cm/2.83* znašal 0,51 v Packlist: 100 kozarcev*pena kroglami ali 1*manšeta ali 1*trak(kot nakup možnost, kažejo, da se jih kupili skupaj)

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Dostava:

Postavka bo poslano na kupca Ebay naslov za dostavo, LE, zato prosimo, da POTRDITE vašo voljo naslov na Ebay pred plačilo preko paypal.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od Kurirska Podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element na čas,se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

Način Dostave:

Elemente, ki bodo dobavljeni z China Post , To bo 15-25 delovnih dneh od odpreme datum.

Elemente, ki bodo dobavljeni z ZDA, Popolnoma Varen!VSAK PAKET IMA ŠTEVILKO ZA SLEDENJE.To bo trajalo 7-12 delovnih dni od odpreme datum.

Smo tudi ponudbo z DHL, UPS, EMS express dostava, pa boste morali plačati več denarja za express dostava.Če potrebujete express dostava storitev, se, prosimo, obrnite na nas, preden bi(Telefon, se mora za mednarodno express dostavo, Če potrebujete express dostava storitev, Prosimo, upoštevajte, Telefon, ko je vaše plačilo.)

Shiping Čas:

Vsi predmeti, ki bo objavljeno, da jih v roku 3 delovnih dni (v dneve v tednu - od ponedeljka do petka) plačila se obračunavajo na prodajalca stran

Predvideni čas dobave

Mednarodni paket traja približno 15-20 dni, da ladja v namembno državo; Za post office preteklosti dostava statistika, poročilo, tukaj spodaj, je prihod časom delovanja tabele za nekatere države, ki je za kupca zgolj kot referenca.

Vrnitev:

Vrnitev je sprejeta v roku 14 dni po tem, ko je kupec prejel blago. (Razen izdelane damagement ali misusage).100% denar nazaj Zagotovljena!Vsi izdelki bodo preizkusili v 100% pred dostavo.Če je predmet, ki je disidirala za obdelavo poštnino Kupec ima do 14 dni od datuma prejema forexchange novega.Vse stroške dostave, za vrnjene izdelke se plača kupec,Prosimo, kontaktirajte nas za povratni naslov.

Pišite Nam:

Smo pustili pozitivne povratne informacije za vas po prejemu plačila.Vaše mnenje je za nas zelo pomembno, pozitivne povratne informacije in 5 Rezultat DSR je zelo dobrodošel.Prosimo, sporočite nam, pred odhodom negativne povratne informacije ali 1 točka 2 točki nizko DSR ali odpreti vse spore v zvezi s Oknar.si, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave in bomo poskušali naše najboljše, da zadovoljijo svoje potrebe.

Če na katero koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate preko "Stik z Nami" ,Smo poskušali naše najboljše, da odgovor na vašo e-pošto v najkrajšem možnem času, zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika, bomo morda ne boste mogli odgovoriti na vaša e-pošto takoj.Prosimo, dovolite 1-2 delovnih dni za nas, da odziv.Vaše razumevanje bo zelo dobrodošel!

Oznake: nerf pištolo fortnite scar, nerf pištole igrače sesati, nerf puščico mega, krog mehko bullet, darth vader, dart strokovno, pištolo nerf, cs pene dart, nerf, električni nerf pištole.

stroški poštnine Brezplačna Dostava za večino držav
Poreklo CN(Izvora)
Debelo naročilo sprejmite
Package Vključeni 100 KOZARCEV Bullet Pikado
Hitra Dostava Podpora
Padec ladijskega prometa sprejmite
Funkcija SAFE/ NE ŠKODI

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

100 KOZARCEV Pene Multicolor 283in Svetlobna Polnjenje Nabojev, Pikado Igrače Z Mehko Glave Nasveti Za Nerf Nstrike Elite Serije povsod

100 KOZARCEV Pene Multicolor 283in Svetlobna Polnjenje Nabojev, Pikado Igrače Z Mehko Glave Nasveti Za Nerf Nstrike Elite Serije povsod

Podobni izdelki

Primerjaj