10PCS Rastlin vinske Trte, Utrjevalec Samolepilni Polž Utrjevalec Steni Kljuke 360 Premično Rastlin Plezanje Stalnica Posnetke, Balkon, Vrt Dekoracijo

Nov izdelek

Na zalogi

€0.75

Na seznam želja

Bullet Točk:

1、Nohtov Obliko Določitev Clip: To steno utrjevalec značilnosti žive polž obliko in močno traceless oprijem, da je kot nalašč za Epipremnum aureum.

2、Varno Rastlin: 360° premično gumb naredi ta trta je utrjevalec enostaven za uporabo, zato je neškodljiva za rastline in primerna za različne listov vinske trte.

3、Enostavno Odstranite: To lepljive stene utrjevalec funkcije nadgrajene močan nano lepilo, zato vam lahko samo držijo to na zid in ga ne pade, in jo je enostavno odstraniti brez puščanja lepilo posuši.

4、Večnamenski Določitev Clip: Lahko uporablja za namestitev rastlin, vinske trte, da bi jim pomagali rastejo na steni, ali lahko odpravite kabli za declutter kable, da se vaše igralne naprave.

5、Široka Uporaba: Primerna za najbolj nemoteno zidnih površin, kot so keramične ploščice, steklo, les, veliko marmorja, kovine, UV svetloba, ki je kaljeno odbora, vendar ni primeren za pobeljene stene, apna stene, zidane stene, in ozadje.

Opis: Žebelj Obliko Določitev Clip: To steno utrjevalec značilnosti žive polž obliko in močno traceless oprijem, da je kot nalašč za Epipremnum aureum.

Varno Rastlin: 360° premično gumb naredi ta trta je utrjevalec enostaven za uporabo, zato je neškodljiva za rastline in primerna za različne listov vinske trte.

Enostavno Odstranite: To lepljive stene utrjevalec funkcije nadgrajene močan nano lepilo, zato vam lahko samo držijo to na zid in ga ne pade, in jo je enostavno odstraniti brez puščanja lepilo posuši.

Večnamenski Določitev Clip: Lahko uporablja za namestitev rastlin, vinske trte, da bi jim pomagali rastejo na steni, ali lahko odpravite kabli za declutter kable, da se vaše igralne naprave.

Preprosti Koraki: odtrgajte zaščitno folijo, jo držijo na steno in pritisnite, enostavno twist in sponke, in je namestitev končana.

Široka Uporaba: Primerna za najbolj nemoteno zidnih površin, kot so keramične ploščice, steklo, les, veliko marmorja, kovine, UV svetloba, ki je kaljeno odbora, vendar ni primeren za pobeljene stene, apna stene, zidane stene, in ozadje.

Specifikacije:

Ime: Trta Utrjevalec

Velikost: o 3.6*3.6*0.6 cm/1.42*1.42*0.24 v

Material: PP

Barva: bela/transparentni/zelena

Seznam Vsebine:

Polž Določitev Clip*10

Oznake: notranji obrat, 11 mm vrt posnetek, posnetek orhideja vrt, posnetek za paradižnik, obrat pole, zunanji vrt cevi, objemka steno, orhideja rastlina, , posnetek kritje vrt, arch vrt.

Poreklo CN(Izvora)
Stalnica Posnetki Samolepilni Trte Utrjevalec
Obrat Plezalni Steni Posnetek Nevidno Steno Trto Orodja Stalnica
Polž Pritrdilne Sponke Trta Utrjevalec
Material Plastični
Obrat Plezanje Stalnica Posnetki Obrat Plezalni Steni Stalnica Posnetki
Nastavite Vrsto Da,
Stene Lepljivo Kavelj Stene Lepljivo Kavelj, Držalo
Obrat Plezalni Steni Posnetki Obrat Plezalni Steni Posnetek
Uporaba Pogoj STENE
Nevidno Steno Trto Stalnica Polž Obliko Trte Utrjevalec

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

10PCS Rastlin vinske Trte, Utrjevalec Samolepilni Polž Utrjevalec Steni Kljuke 360 Premično Rastlin Plezanje Stalnica Posnetke, Balkon, Vrt Dekoracijo

10PCS Rastlin vinske Trte, Utrjevalec Samolepilni Polž Utrjevalec Steni Kljuke 360 Premično Rastlin Plezanje Stalnica Posnetke, Balkon, Vrt Dekoracijo

Podobni izdelki

Primerjaj