Rattan Okrogle Votle Sadje Ploščo Ročno Tkane Zajtrk Kruh Shranjevanje Košarico Malica Zelenjavni Košarici Posode Za Shranjevanje Košarico

Nov izdelek

Na zalogi

€11.69

Na seznam želja

Obvestilo o mednarodni stroški dostave

Spoštovani kupci, glede izdaje višje mednarodnem tovornem stroški in prevoznina stroški so izračunani na podlagi platforme v izračun teže proizvoda in glasnost.V primeru visoki stroški, nizka cena izdelka in nismo dodali ladijskega stroškov za izdelek, ceno, za nekatere države, naši trgovini še vedno omogoča 10%-50% subvencija prevozov, samo za boljši razvoj trga.

Vedeti Preden Se Odločite Za Nakup

Rattan, tkane krog košarico

Material: iz naravnega ratana materiala, trajno in okolju prijazno.

Varstvo okolja: ročno tkane sadje košarice, naravne izdelave, brez barve, brez žvepla.

Uporaba: lahko se uporablja za shranjevanje sadja in živila, kot so sadje koše in košare za kruh, in se lahko uporablja tudi za dekoracijo doma.

Material: Rattan

Značilnosti: naravnega ratana, ročno tkane

Barva: bež

velikost

Krog: zunanji premer 25 cm/9.84 cm, notranji premer je 17 cm/6.69 cm in višine 6 cm

Ovalne: 26 cm dolgo, 19 cm širok, 5 cm visoko

Seznam vsebine:

1 * Tkane krog košarico

Samo elemente v zgoraj paket so vključeni, ne drugih izdelkov.

Ni določen standardne velikosti, oblike in barve za rattan ročno izdelani izdelki.Manjše napake, lokalne vložki, burrs, krat linij, preplete, barva razlika in vrzeli so običajno ročno oznake, ki so neizogibne.

Opomba: Lučka za fotografiranje in prikaz različnih načinov lahko povzroči barvo predmeta na sliki, da se nekoliko razlikuje od dejanskega predmeta.Dovoljeno meritve napaka --1-3cm.

Ročno značilnosti

Uporabite visoko kakovost naravnega ratana, svetloba, kul, trajno, brez barve, brez voska, brez žvepla, čisto naravno, brez vonja, zelene in okolju prijazne, sveže barve, trajne in ne enostavne za plesni.

Uporaba in vzdrževanje

1. Prosim ostani proč od ognja

2. Ročno izdelana ratana je ščetine, ki lahko potegnil ven z roko ali spali z lažji.Če so opekline označuje, da je zato, ker burrs so spali, preden zapustijo tovarno.

3. Če rattan izdelki so umazane, jih lahko očistite z mehko krtačo, čistilo in vodo, in nato posušijo na soncu.

4. Ne drgnite z jeklene volne ali druge trde predmete, tako da ne poškoduje površine ratana.

Oznake: votle plošče kovin, kvadratni plastično ploščo na debelo, votle plošče zlati, klasične vklesan plošče votle kovinske, trgovina modni nohtov ploščo, debelo jekleno ploščo pes, krožna votlih debelo pozlačen prstan, trgovina na debelo pol-votlih, bela votle plošče, črno ploščo votla.

Vrsta Plošče Sadje Plošče
Vzorec Trdna
Material rattan
Oblika Krog
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Rattan Okrogle Votle Sadje Ploščo Ročno Tkane Zajtrk Kruh Shranjevanje Košarico Malica Zelenjavni Košarici Posode Za Shranjevanje Košarico

Rattan Okrogle Votle Sadje Ploščo Ročno Tkane Zajtrk Kruh Shranjevanje Košarico Malica Zelenjavni Košarici Posode Za Shranjevanje Košarico

Podobni izdelki

Primerjaj