10pcs/veliko 4pin RGB priključek, 4 pin iglo, moški tipa dvojna 4pin, majhen del za LED RGB 3528 in 5050 trakovi

Nov izdelek

Na zalogi

€1.04

Na seznam želja

Specifikacija :

Enostavno uporabite za LED SMD3528 5050 RGB Prilagodljiv Trak Ni potrebno spajkanje Connector Type: 4 pin RGB Priključek/5 pin RGB Priključek krog: 0,6 mm igla razdalja: 2.54 mm Material: Zatiči so pobakrena Barva: Črna uporaba: za RGB LEDstrip povezovanje/RGBW LEDstrip povezovanje

Package: 30pcs/paket

Kako kupiti

Plačilo

1 sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2 Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila Pošiljko 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.Garancija 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije. 3. Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Oknar.si!Povratne informacije, Če vam je všeč naših izdelkih vas prosimo, da 5 pozitivnih zvezde , hvala vam !

Oznake: d4ge 400dca r2, p 4 pin priključek, 5050 LED Trakovi, vga rgb 4 pin, 4 pin rgb, d3ge 400sma r2, barra led samsung, preproga rgb, rgb vrv 4 pin, 4 pin 4pin priključek.

Poreklo CN(Izvora)
Garancija 2
Uporaba Osvetlitev
Certificiranje Noben
Številka Modela CZ

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

10pcs/veliko 4pin RGB priključek, 4 pin iglo, moški tipa dvojna 4pin, majhen del za LED RGB 3528 in 5050 trakovi

10pcs/veliko 4pin RGB priključek, 4 pin iglo, moški tipa dvojna 4pin, majhen del za LED RGB 3528 in 5050 trakovi

Podobni izdelki

Primerjaj