10X Biološki Mikroskop Achromatic Infinity Cilj Objektiv Sistem Infinity za Mikroskop Olympus 1PC Delovne Razdalje, ali za 6,8 mm

Nov izdelek

Na zalogi

€24.17

Na seznam želja

10x Biološki Mikroskop Achromatic Infinity Cilj Objektiv Sistem Infinity za Mikroskop Olympus Ta cilj objektiv je primeren za Olympus biološki mikroskop UIS2 infinity optični sistem, kot CX21, CX31, CX41 in drugih modelov, odlično kakovost slike.Povečava: 10X N. A.: 0.25 Delovna Razdalja: 6.8 mm Conjugate Razdalja: Infinity Cev goriščnica Objektiva: 180mm Parfocal Razdalja: 45 mm Max Zunanji Premer: 24 mm Objektiv Skupna Dolžina (razen vmesnik nit): 39 mm Vmesnik Nit: 20.32*0.705 mm, ki se Uporablja za infinity popravek optični sistem, z goriščno razdaljo cev 180mm uporabo, kot so Olympus biološki mikroskop.Standard DIN 45mm koks, cilj objektiv Vsi optični deli so prevlečeni. 40x, 60x, 100x cilj objektiv s pomlad, da se prepreči škoda na stran.Za doseganje design numerične vrednosti zaslonke, 100x cilj objektiv in bor asfalt uporablja v povezavi.Popravljena kromatične aberacije in sferične aberacije dveh pasovih in paraxial komo.Videz objektne leče lahko prilagodite glede na zahteve strank.Lahko se uporablja z FN22mm, 20 mm, 18 mm okular.Količina: 1 kos -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plačilo

>>Sprejemamo Alipay tukaj.Prosimo, da se dogovorite za plačilo v roku 3 dni od naročila, če je to mogoče.

Dostava

>>Smo le ladja predmete, da vaši potrditvi naslova v Oknar.si (razen APO/FPO), zato vas prosimo, poskrbite, da je naslov pravilen, preden jo kupite.

>>Postavke najbolj naročila, bo poslana v roku 1-3 delovnih dneh po prejemu vašega plačila potrditev in lahko jih prejmete v 10-35 delovnih dni.Dostava je odvisna od cilja in druge dejavnike, lahko traja tudi do 35 delovnih dni ali več.

>> NE bomo odgovorni za uvozne dajatve ali pristojbine.

>>Poškodovanih ob Prihodu: Ko se prijavite na parceli, prosimo, da skrbno preverite.Bi bolje, da video ali fotografije, ko ga odprete.Če obstaja kakršno koli škodo ali pomanjkanje za vaš paket, se obrnite na poštnem Uradu ali Express podjetje takoj, Prosimo, pošljite video ali fotografije na našo storitev osebje ob istem času.

Povratne informacije

>>Zanašamo na Oknar.si je Povratne informacije in kupcev zadovoljstvo, da uspe.Torej,vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosim, pustite 5 zvezdicami v povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev.Mi vam bo dala najboljše cene in boljše storitve ko bi naslednjič.

>>Bomo zapustili nazaj enako povratne informacije, da boste po prejemu vaše povratne informacije.

>>Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spora o Oknar.si.Pomagali vam bomo rešiti problem.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, da nesreço morda boste morali, če bi šel kaj narobe,ampak bomo poskušali naše najboljše, da vam zadovoljujoče rezultate.

>>Skrbimo za naše redne stranke, in bomo vedno trudijo, da bi vam pomagala.Upam, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami.

Oznake: optični mikroskop, fotoaparat, nikon mikroskop olympus, digitalni fotoaparat polo d7200, celular optični mikroskop, eakins mikroskopom samodejno ostrenje, microscop za spajkanje, 5k fotoaparat, 1000x microscop, 1000x zoom 1080p kamera mikroskop, industrijska mikroskopom samodejno ostrenje.

Certificiranje Noben
Drawtube Drugo
Material Drugo
Blagovna Znamka SRATE
Povečava Razmerje 500X & V
Teorija Biološki Mikroskop
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 10x Biološki Mikroskop Achromatic Infinity Cilj Objektiv
Značilnosti Visoke Ločljivosti, PRENOSNI

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

10X Biološki Mikroskop Achromatic Infinity Cilj Objektiv Sistem Infinity za Mikroskop Olympus 1PC Delovne Razdalje, ali za 6,8 mm

10X Biološki Mikroskop Achromatic Infinity Cilj Objektiv Sistem Infinity za Mikroskop Olympus 1PC Delovne Razdalje, ali za 6,8 mm

Podobni izdelki

Primerjaj