1Piece 18K pozlačeni 18 cm+5 cm Podaljša Zapestnica 45 cm Verige Ogrlica Baker Nakit Za Ženske, Otroci, Dekleta Modni Colier Darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€0.56

Na seznam želja

Velikost: Kot Na Sliki

Uporablja Za: Za Nakit, Izdelava

Količina:1Pcs

Povratne informacije

1) Povratne informacije, je zelo pomembno, za nas, si vzemite nekaj sekund, da dobimo veliko povratnih informacij, če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, najlepša hvala !!

2) Smo vedno ponudi najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

3) Prosimo, da nas kontaktirate, preden dajo nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Najlepša hvala!

Način Plačila

1) nas lahko plačate preko Paypal, QIWl, Western Union, Kreditne Kartice, Bančnega Nakazila, in tako naprej.

2) Prosimo, navedite pravilen naslov po plačilu v roku 7 dni, drugače bo ladja glede na vaše gostovanje naslov, zato prosimo, da preverite, ali je pravilna.

Hitre Dostave

Pozor!smo mednarodno prodajalec iz Kitajske celine.PROSIMO, BODITE POTRPEŽLJIVI!Smo ponavadi ponujajo standardne mednarodne letalom.Lahko bi približno 10 do 25 delovnih dni za dostavo.Če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo se obrnite na nas.bomo odgovoriti v 24 urah zaradi časa, razlika med nami.

Pogoji Prodaje

1) 100% vsi dobavljeni izdelki v dobri kvaliteti in v skladu s strogimi pregled pred odpremo.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.Če se vrnete izdelek v roku 15 dni od prejema je iz katerega koli razloga, vam bomo povrnili.

2) Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.hvala za vaše razumevanje!Dober dan!

Oznake: demon nakit, tovarniška ploščica obroč, 18k zlato pozlačen nakit, 14k zlato denar verige, veriga zlata, , pozlačeni verige 24k, rumeno zlato bangle zapestnica otroci, gana 14k zlato nakit, noge, našli nakit.

Količina 10pcs
Blagovna Znamka Beadia
Izdelek Slog Material Za Nakit
Element Teža 3g
Postavka Premer 0.6cm
Številka Modela Kot na sliki
Postavka Vrsta Nakit Ugotovitve
Kovine Tipa Baker
Postavka Dolžina 0.5cm
Element Širina 0.4cm
Nakit Ugotovitve Tip Verige
Značilnosti Izdelka Nakit Ugotovitve, Verige
Barve 18K pozlačeni
Uporaba Diy
Postavka Višina 1.8cm
Uporablja Se Za Za nakit, izdelava
Poreklo CN(Izvora)
Material Kovine
Stanje 100% Nov
Vrsta Za nakit, izdelava

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

1Piece 18K pozlačeni 18 cm+5 cm Podaljša Zapestnica 45 cm Verige Ogrlica Baker Nakit Za Ženske, Otroci, Dekleta Modni Colier Darilo

1Piece 18K pozlačeni 18 cm+5 cm Podaljša Zapestnica 45 cm Verige Ogrlica Baker Nakit Za Ženske, Otroci, Dekleta Modni Colier Darilo

Podobni izdelki

Primerjaj