4 MM Kul iz Nerjavečega Jekla Par Obročev Srebrne Barve Posla Poročno Darilo za Moške, Ženske Prst Nakit

Nov izdelek

Na zalogi

€1.42

Na seznam želja

Opis

Nerjavno jeklo Tesnila Fit Za Ženske in Moške 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Garancije.Material: Nerjaveče jeklo Barva: Srebrna, Zlata, Črna, Modra, Itd.pustite sporočilo na nas.Nekaj Tesnilo: Z CZ ali ne neobvezno Širina: 4 mm Slog: Udobje, Fit Debelina:2.0-2.5 mm Paket Vključuje : 1 Pc Pogoj: Brand-new ZDA Velikost: 4# - 16#

Priložnosti

Spol: za Otroke, Moške, Unisex, Ženske Priložnosti: Obletnica, Sodelovanje, Darilo, Zabavo, Poroko

OEM

Sprejemamo OEM storitev, dobrodošli, da pošlje svojega modela, in bullk da se da z veliko popust

PAKIRANJE & FOTO

Embalaža OPP vrečko vsak obroč

NASVETI ZA ISKANJE VAŠE PRSTAN VELIKOST

1. Ukrep prst v toplih temperaturah na koncu dneva. 2. Prosimo, uporabite manjše vrv in izmerite vsaj 3-krat, da bi dobili povprečno vrednost. 3. Vrv mora biti privijte okoli prsta(zelo pomembno) 4.Različne države imajo različne velikosti,v vseh velikostih, ki so tukaj naštete so standard U. S. velikosti.Jekleni nakit vzdrževanje: Vzdrževanje jekla je zelo enostavno, samo uporabite obrišite s srebrno krpo ali fine bombažno krpo, nato pa lahko vzdržuje svetlost nakit.Obvestilo: 1. Prosimo, upoštevajte, velikost karte se NAM standard, NE Evropski standard !!!Več podrobnosti obiščite naš velikosti kart sliko. 2. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.Poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.

NAŠI TOVARNI

Shenzhen Landers Technology & Science CO., Ltd je zagotavljanje kakovosti kovinski nakit in storitev za stranke od leta 2003. Naše podjetje vključevanje načrtovanja, proizvodnje in prodaje v tujini.smo glavni v specializirano modnih dodatkov, ki vaš najboljši dobavitelji modni dodatki po vsem svetu.tudi Prstani, Zapestnice, Ogrlice, Obeski in drugih dodatkov, vse so narejene iz Volframa jekla, iz nerjavnega jekla, Titana jekla, Damask jekla in drugih materialov.Smo ena izmed najstarejšo kovinski nakit trgovci na debelo podjetja in naše izkušnje v tej trgovini je neprimerljivo s katero koli drugo.mi, lastno skupaj, znanstvenih sistema vodenja kakovosti.Razvijamo celovitost, moč in kakovost proizvodov, je stranka najprej je poslovna filozofija.Naš najbolj izpostavljenih elementov so Zapestnice, Ogrlice,Cufflink z materiali Srebrna/ črna Cirkonij/Nerjaveče/Volfram/Titanium/Damask jekla.Prilagojene nakit vzorca z logotipom, ki je na voljo.Dobrodošli, da govori z nami.

Oznake: za obroč ženske, moški prst obroči, nekaj referenc, d pozlačen prstan, kul stvar, obroč sre, par obroč, zlati prstan kovanec, obroč iz nerjavečega jekla, 4mm pave rings.

Slog Klasična
Debelina 2.0-2.5 mm
Površinska Širina 4 mm
cz kamna Da,
Dodajte logotip/ OEM Da,
Cena 1 Kos, ne par
Širina 4MM
Številka Modela ST199s4M
Fine ali Moda Moda
Polirano Da,
Nastavitev Vrste Vile Nastavitev
Priložnosti stranka
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Obroči
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Spol Unisex
Obroči Tip Poroko Pasovih
Material Kovine
Kovine Nerjaveče Jeklo
Embalaža OPP vrečko vsak obroč
Obliko\vzorec Krog
Barve srebrna, Zlato, rose gold, črna

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

4 MM Kul iz Nerjavečega Jekla Par Obročev Srebrne Barve Posla Poročno Darilo za Moške, Ženske Prst Nakit

4 MM Kul iz Nerjavečega Jekla Par Obročev Srebrne Barve Posla Poročno Darilo za Moške, Ženske Prst Nakit

Podobni izdelki

Primerjaj