1PC Pet Šapa Kreme za Nego Kuža Pes, Mačka Tačka za Nego Vlažilna Krema za Zaščito Nog Toe Zdravje, Izdelki za Hišne živali novo

Nov izdelek

Na zalogi

€2.88

Na seznam želja

Opis Izdelka:

Barve:Rdeča,Modra,Zelena

Material:Propolis,Glycerin,Grozdnih semen,Mandljevo olje,Rožno olje Postavka Vrsta:Pet Šapa Smetane

Značilnost:Non-toksične Pes Velikost:Univerzalna Ciljno Občinstvo:Psi

Velikost:4 cm/znašala 1,57*4 cm/znašala 1,57*1.9 cm/0.75

Teža:10 g

Značilnosti:

1. Izdelek propolis in glicerin lahko tvorijo zaščitno plast na hišne je stopal, da bi se izognili stopala preprečuje, onesnažena in bakterije.

2. Pomoč hišne ljubljenčke mehčanje trde kože in zmanjšanje razpoke v tace od hišne ljubljenčke,sprostitev bolečine živali.

3. Pet materiali so varno, zdravo in naravno, in hišne mačke in psi ne bodo oškodovani zaradi lizanje.

4.Enostaven za prevoz.Si lahko vzamete enostavno, ko vi in vaši psi in mačke gredo na potovanje.

5.Uporablja psa je šapa neposredno na izdelek ali nanesite majhno količino paste na psa tačko.Uporablja enakomerno, še posebej na območjih, kjer je pes šapa ranljivi in krhki.

Paket Vključuje: 1 x Hišne Nevihte Zaščitnik Narave Ultimate Krema za Roke

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami.

2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo za razliko od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

Opis izdelka: Barva:Rdeča,Modra,Zelena Material:Propolis,Glycerin,Grozdnih semen,Mandljevo olje,Rožno olje Postavka Vrsta:Pet Šapa Krema Funkcija:Non-toksične Pes Velikost:Univerzalna Ciljno Občinstvo:Psi Velikost:4 cm/znašala 1,57*4 cm/znašala 1,57*1.9 cm/0.75 Teža:10 g Značilnosti: 1. Izdelek propolis in glicerin lahko tvorijo zaščitno plast na hišne je stopal, da bi se izognili stopala preprečuje, onesnažena in bakterije. 2. Pomoč hišne ljubljenčke mehčanje trde kože in zmanjšanje razpoke v tace od hišne ljubljenčke,sprostitev bolečine živali. 3. Pet materiali so varno, zdravo in naravno, in hišne mačke in psi ne bodo oškodovani zaradi lizanje. 4.Enostaven za prevoz.Si lahko vzamete enostavno, ko vi in vaši psi in mačke gredo na potovanje. 5.Uporablja psa je šapa neposredno na izdelek ali nanesite majhno količino paste na psa tačko.Uporablja enakomerno, še posebej na območjih, kjer je pes šapa ranljivi in krhki.

Paket Vključuje: 1 x Hišne Nevihte Zaščitnik Narave Ultimate Krema za Roke Opombe: 1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami. 2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo za razliko od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

Oznake: klici šapa mačka, mačja igrača, camel toe spodnje perilo, mačka varstvo mat, otrok mizo, šapa, pes šapa zimski balzam za ustnice, vrata gato, anime ranma, mačka šampon.

Postavka Vrsta Nevihte Nego
Poreklo CN(Izvora)
Napetost Other
Material Drugo
Vrsta mačke

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

1PC Pet Šapa Kreme za Nego Kuža Pes, Mačka Tačka za Nego Vlažilna Krema za Zaščito Nog Toe Zdravje, Izdelki za Hišne živali novo

1PC Pet Šapa Kreme za Nego Kuža Pes, Mačka Tačka za Nego Vlažilna Krema za Zaščito Nog Toe Zdravje, Izdelki za Hišne živali novo

Podobni izdelki

Primerjaj