Navzkrižno kodo za zaklepanje pakiranje prtljage s prtljago pasu potovalne prtljage mavrica fiksni traku

Nov izdelek

Na zalogi

€6.08

Na seznam želja

Ime: New Cross Kodo Za Zaklepanje Pakiranje Pasu

Material: PP tkanine

Barva: 9 barve neobvezno

Embalaža: privzeto non-woven snop žep.

Kakovost: 290 g ali tako

Specifikacije: 200*5+230*5 cm, primerna za 20-34 palčni škatle

Opozorilo 1. Prosimo, da nas kontaktirate prosto, preden ga odprete, v primeru spora ali pusti negativne povratne informacije, če se proizvodi so vse kakovosti problem, in bomo rešili vaš problem v 1 delovnem dnevu. 2. prosimo vas vljudno opozoriti, da kupec bi moral biti odgovoren za po Meri Davčne svoje države.Smo poskušali naše najboljše, da se izognete davek, smo vedno izražajo nizko vrednost o vašem passagebut ni odgovoren za to ,hvala za razumevanje. 3. Obdelava in dostava po navadi 3-5 delovnih dni za vaš paket,vendar bi duiring počitnice in promocijo dejavnosti se lahko odloži do neke mere, cenimo yourunderstanding

4. O prevoza

Za embaliranih proizvodov, lahko prodajalec izbere primerno logistika metoda isti ravni glede na čas prihoda in uspešnost posamezne države.

Za izdelke, ki niso pakirani, se trudimo za ladje, ki jih v skladu z logistiko način, ki ga plača kupec, vendar mi ne izključuje nadomestni logistike metode, ki jih povzročajo druge neobičajne dejavnikov.

5. Povratne informacije so za nas zelo pomembno (1) Če vam je všeč , prosim, pustite nas 5 Star pozitivne povratne informacije. (2) Če ni zadovoljen z njimi , se, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije,in prosim, ne odprete spora.bomo odpravili težave, vas prosimo, da nas priložnost, da služijo vas, vam dober nakupovalno izkušnjo

Oznake: prtljage popravila, anime kovček, detektor kovin, skuter kovček, trak za prtljago, vrečko zaklepanje, leatherman, paket, kolesa kolo kovček nadomestne prtljage kolesa, american dekle.

Material 100% Najlon
Funkcija Okolju Prijazno, Preja Velike Trdnosti, nepremočljiva
Oblika Ravno
Uporaba Torbe
Tehnika Pleteni
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Izdelka Vrvi

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Navzkrižno kodo za zaklepanje pakiranje prtljage s prtljago pasu potovalne prtljage mavrica fiksni traku

Navzkrižno kodo za zaklepanje pakiranje prtljage s prtljago pasu potovalne prtljage mavrica fiksni traku

Podobni izdelki

Primerjaj