2020 Kitajski Čaj, Sveže Srebrno Iglo Beli Čaj Bai Hao Yin Zhen, Anti-staro in Zdravstvenih Čaj vrhunske Kakovosti, Čaj

Nov izdelek

Na zalogi

€13.79

Na seznam želja

modname=ckeditor

[Name] Baihaoyinzhen

[Kraj Izvora]Fuding, Fujian Province

Datum proizvodnje; 2020

[Uvod] Bai Yin Yin Zhen, znan tudi kot Srebrna Igla, znan tudi kot Bai Qian, je znan kot "lepote" in "tea kralj" čaja.Ker vseh surovin na sveži listi so čaj brsti, bele iglice so narejeni v končal čaj, in so v obliki, kot so igle, beli in gosti, in bele barve, zato so poimenovali kot srebrne igle.Svojo iglo v obliki končal čaj je tri centimetrov dolge, in celotno čaj kolega, ki je zajeta v beli, zajetih v srebrni in bleščeče, ki je prijeten za oči.Po piva, vonj je svež, okus je mehak in pokrajino, v pokalu je tudi zanimivo.Čaj pivovarn v skodelico, da se zdi, da je vprašljivo, lučka utripa beli oblaki, polno plavajočih mleka, brsti stati pokonci, super.

Bela srebrna igla je plast fine dlake na zadnji čaj poganjki, ki je bele barve, po sušenju.Če to ne sodijo off, čaj listi pojavijo bele in beli čaj.Po namakanju, beli čaj še vedno drži, da čaj.Po zeleni čaj je podrgnil, je bila zdrobljena in razbili.Po čaj je bil dosežen, porušil bela voda je bila plava na površini vode.Zdelo se je, da kot oljni film, kar se je izkazalo, da je bil čaj zelo sveže.

[piva metodo] pivovarn čajnik je običajno ravno transparentno steklo pokal brez barve in brez cvetja, in pivci lahko cenim barvo in spreminjanje drži slab čaj iz vseh zornih kotov.Ko piva, vode, temperatura Baima Srebrno Iglo je bolje kot 70°C. posebne piva postopki so naslednji:

• Priprave: več uporabite pooblaščenih stekla.

• Uživajte čaj: Vzemite malo beli čaj z žličko in ga postavite na pladenj za goste, ki uživajo oblike in barve suhega čaja.

• Nastavite čaj: Vzemite 2 gramov belega čaja in ga postavite v kozarec.

• Kriminalitete: Smete malo vrele vode, da omogočajo čaj v skodelico, da vpijejo za približno 10 sekund.

• Čaj: uporabite visoko udarec za spiranje 100-120 ml vrele vode v isto smer.

• Bong Čaj: Vljudno, uporabite dve roko pokal za pijačo za goste.

• Degustacija: Na začetku varjenja srebra igle, čaj brsti, ki plavajo na površini vode.Po 5-6 minut, nekaj čaj brsti, se potopi na dno skodelice.V tem času, čaj brsti so pokončna in razporedi, kot so bambus poganjki po dežju.Po približno 10 minutah, čaj in juha je oranžno-rumena.

[Učinkovitosti] Bela Srebrna Igla Terapevtski učinek: Bela igle okus toplo, hladno

Razstrupljanje, antipyretic, anti-ogenj učinek

Želodec in osvežujoč, vročina, vlaga, pogosto se uporablja kot zdravilo, so zmanjšali virtualni ogenj, vlogo anti-virus drog, Changyin lahko preprečevanje bolezni, se šteje, dobro zdravilo za zdravljenje ošpice, antipyretic poletni vročini razstrupljanje.

Oznake: yz450 distančniki.

Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

2020 Kitajski Čaj, Sveže Srebrno Iglo Beli Čaj Bai Hao Yin Zhen, Anti-staro in Zdravstvenih Čaj vrhunske Kakovosti, Čaj

2020 Kitajski Čaj, Sveže Srebrno Iglo Beli Čaj Bai Hao Yin Zhen, Anti-staro in Zdravstvenih Čaj vrhunske Kakovosti, Čaj

Podobni izdelki

Primerjaj