SMATRUL 16A Tuya ZigBee 3.0 Pametne Luči Stikalo Na Off Modul DIY Breaker Podpira 2 Način Nadzora Delo Z Alexa googlova Domača stran 220V

Nov izdelek

Na zalogi

€7.96

Na seznam želja

Mini Telo

Namenjen 59*42*20 mm mini telo, ki sodeluje z največ v višini škatle, stikala in stenske vtičnice.To je ne samo malo, ampak je tudi močan.Doseže največjo moč 1800-3450W, se lahko uporablja za večino gospodinjski aparati in lightings.

Podpora Dva-način Nadzora

Ta DIY smart stikalo se lahko uporablja za svoje stare 2 način nadzora stikalo.Še posebej, ste še vedno na voljo za nadzor stare preklapljate ročno po isntalled to.

Tuya ZigBee Hub Zahteva

A Tuya ZigBee hub je treba, da je mini smart stikalo za aplikacijo oddaljeno upravljanje in glasovni nadzor.Prav tako, se lahko povežete z drugimi Tuya ZigBee izdelkov s hub za uresničitev popoln pametni dom sistem za vašo hišo.

App Remote Control

Daljinski upravljalnik lightings ali naprav iz vaše hiše prek Smart Življenje app od kjerkoli in kadarkoli.Vozlišče, ki zahteva.

Glasovni Nadzor

V ZigBee DIY stikalo deluje z Alexa in Google Doma Pomočnik priročno nadzor naprav s preprostimi glasovnimi ukazi ko ste na poti.

Časovna Funkcija

Ustvarijo urnike, da samodejno vklopi doma naprave ali lightings on/off.Vam pomaga pri varčevanju z energijo in električno pristojbina.

Rele Stanja Nastavitev

Nikoli ne skrbi za izpad energije, lahko nastavite to stikalo, če želite obnoviti stanje po vklop.

Skupina Nadzor

Set vseh vaših pametnih stikal v skupini Smart Življenje app.Potem en-klik za vklop/izklop vse svoje aparate ali lightings za pametni telefon.

Smart Scene

Ustvarjanje scene, da sproži VKLOP/IZKLOP gospodinjski aparati po odhodu način, dom način, temperature, vlažnosti ali drugih okoljskih pogojev.

ZANESLJIVO POPRODAJNE STORITVE

Naše prijazno in zanesljivo poprodajne storitve ekipe lahko zagotovi najbolj strokovne rešitve za vse vaše težave.Prosimo, bodite prepričani, za nakupovanje.Vsa naročila, bo poslana v roku 2~3 delovnih dni, razen naročilo v Kitajski prazniki.

Oznake: official xiaomi, doma smart, nastavite možnost wifi, stm32f407, prilagoditev wifi, aqara homekit, čast, vrata tuya smart, sonoff wifi, tuya zigbee.

Številka Modela TMZ02
Specifikacije EU plug
App Tuya Pameten/Pametna Življenje
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Tuya ZigBee DIY Stikala za Luč
WIFI Standard IEEE 802.11 b/g/n 2,4 Ghz Samo
Delovanje Temperature -10~40℃
Članice Zbora Ready-to-Go
Blagovna Znamka SMATRUL
Certificiranje CE, ROHS
Nazivni Tok 16A/10A
STANDARD ZigBee Smart Stikalo Modul
Nazivna Napetost 100~240V 50/60Hz
Značilnosti App oddaljeni contro;glasovni nadzor;čas
velikost 59*42*20mm
Združljivost Vsi Združljivi
Fizično Dva-način Nadzora Podpora
Nazivna Moč 1800-3450W
Fotoaparat Opremljen No

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

SMATRUL 16A Tuya ZigBee 3.0 Pametne Luči Stikalo Na Off Modul DIY Breaker Podpira 2 Način Nadzora Delo Z Alexa googlova Domača stran 220V

SMATRUL 16A Tuya ZigBee 3.0 Pametne Luči Stikalo Na Off Modul DIY Breaker Podpira 2 Način Nadzora Delo Z Alexa googlova Domača stran 220V

Podobni izdelki

Primerjaj