Ameriško Zastavo Vezenje Vojaško Taktično Obliž Likanje Ali Šivanje Vseh Oblačil Nahrbtnik Klobuk Ročno Izdelan Okrasni Značko Ikono

Nov izdelek

Na zalogi

€0.32

Na seznam želja

Opis Ime: Vezene Ameriške Zastave, Likanje Obliž

Velikost: 8 * 5 cm

Postopek: Lepilo.vezenje

Barva: kot prikazano

Teža: 5 gramov

Pakirna količina: 1pc

Področje uporabe: oblačila, klobuki, oblačila, oblačila

【Kako železa krpo nalepke】

1. Postavite krpo nalepka, kjer želite, da se držijo tega.Strani z vroče taline lepilo je priloženo oblačila (lepilo ni mogoče odstraniti).Predgrevanje železa in železa od spredaj krpo nalepke za 10-20 sekund, da bi krpo Prilepite določen položaj.Lahko tudi določi položaj krpo palico z iglo, nit, preden likanje, da se prepreči krpo palico iz premika.

2. Obrnite krpo nalepke v določen položaj, skupaj z obleko (ali druge tekstilije), v obratnem in železa jih s hrbtne strani za 10-20 sekund, da se zagotovi, da lepilo lepilo, ki se topi in krpo nalepke so trdno pritrjeni na oblačila (ali drugih tekstilij).

3. Končno, likalnik za 20-30 sekund od spredaj.Pri robovih in vogalih glavnih likanje krpo, ki mora biti gladko in nemoteno, in popolnoma integriran z obleko (ali drugih tekstilij).

opomba:

Vpliva svetlobe in drugih objektivnih dejavnikov, bo izdelek ima določeno barvo razlika.Poleg tega, ker je vsak računalnik, monitor je drugačen, barve, prikazane bo malo drugačen, in velja za blago dejanskega izdelka.

Fotografije Seznama

Izdelek uvod

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Postavke, bo ladja je kmalu, ko je prejel preverjeno plačilo.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali je naslovnik neznan naslov.Prosimo, preverite pri vašem carinski pred nakupom.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.običajno bo ladja vsa naročila, kot darilo in razglasi, da se zmanjša kupci uvozne dajatve.To ponavadi traja okoli 4 do 8 delovnih dni, ki jih express, in 15-60 delovnih dni, ki jih na Kitajskem Letalom za ladje, za vašo državah.PS: Če element, bo poslana s priporočeno air mail, je potrebno 7-30 delovnih dni (1-3 tedne) za dobavo odvisno od vaše lokacije.Večino postavk, ki bo dostavljena v 2 tednih, medtem ko so nekateri lahko traja do 6 tednov, to je normalno.- Če želite, da bi dobili proizvode hitro, Prosimo, izberite način pošiljanja DHL, UPS, FEDEX, ali EMS.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: oči železa na obliž, nasa, moralno obliž airsoft, obliž taktika, vojska obliž vojaške, kopenske vojske, mornarice tjulnji, krzno pvc obliž, Albanski, juventus soccer obliž, oznaka.

Teža 5g
Nastavite Vrsto No
Številka Modela lepilo. Vezenje obliž
Ime Vezene Ameriške Zastave, Likanje Obliž
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Debelo No
Postopek Lepilo. Vezenje
Pakiranje 1X eno PP vrečka
Slog Železo-na
Barve Kot je prikazano
Tehnika Vezene
Področje Uporabe OBLAČILA, Klobuki, Oblačila, Oblačila
velikost 8*5cm
Funkcija 3D, ROČNO, Okolju Prijazno

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Ameriško Zastavo Vezenje Vojaško Taktično Obliž Likanje Ali Šivanje Vseh Oblačil Nahrbtnik Klobuk Ročno Izdelan Okrasni Značko Ikono

Ameriško Zastavo Vezenje Vojaško Taktično Obliž Likanje Ali Šivanje Vseh Oblačil Nahrbtnik Klobuk Ročno Izdelan Okrasni Značko Ikono

Podobni izdelki

Primerjaj