2 V 1 EMS LED Terapija s Svetlobo iz Silikona, Ogrevanje Obraz, Čiščenje, Masaža Obraza Ščetka za Čiščenje Kože Scruber Pranje Krtačo za Nego Kože

Nov izdelek

Na zalogi

€11.54

Na seznam želja

Pisane Luči Obraz Massager Nepremočljiva Električni Facial Cleanser EMS Mikro-trenutne Obraza Lepota Naprave Silikonski Vibracije Nega Obraza Napravo z Obrazno Čistilno Krtačo za ponovno Polnjenje za Nego Kože Orodje

Značilnosti

1.[Ion + Vodijo Out] Bioelektričnih trenutno lahko učinkovito odstrani ličila ostankov in umazanijo v globoko pore in se lahko še dodatno poveča učinek čiščenja z bombažno blazinico, ki se zapenja s snemljivo pritrditveni prstan.

2.[Ion, - Vodi V] Učinkovito izboljšanje prehrane absorpcije učinkovitosti za bolj učinkovito nego kože, lahko pomaga tudi pri shranite svoje izdelke za nego kože.

3.[Vibracijsko Masažo] Ultrazvočne vibracije lahko masaža učinkovito vključi kožne celice, da pospeši metabolizem kože, popravilo, zategnite kožo in okrepi elastičnost kože.

4.[Toplo Zdravljenja] Pomirja konstantno ogrevanje masaža lahko poveča regeneracijo tkiva proces, da se odprejo pore in izboljša absorpcijo kremo, losjon in druge izdelke za nego kože, da zapustijo vašo kožo debelušen.

5.[Foton Terapija] Različnimi svetlobnimi valovi, bo dal off koristne energije za večnamensko nego kože: RDEČE luči lahko poveča cirkulacijo krvi in spodbudi kožne celice izločajo kolagena in pospeši metabolizem, zaradi česar je vaša koža čvrsta in sijoča v gladko teksturo; ZELENA luč, lahko zmanjša olje za kožo izločanje za večjo oljno in vodno bilanco za doseganje nevtralizacija in stabilne države; MODRO svetlobo lahko zavirajo akne rast z anti vnetje kože in popravila učinek na zmanjšanje nevarnosti zapustijo brazgotine.

6.[Continuous Užitek] Vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje lahko neposredno poganja polnjenje prek kabla USB lahko dostopate do napajanja preko napajalnika, moč banke, računalnik za brezžično delovanje, zapletla brezplačno.

7.[Priročno za Nego Kože] Mini in prenosen načrt, ga lahko postavite v svojo torbico za enostavno dostopne kadarkoli in kjerkoli, ki je primerna za domačo in potovanja uporabo, večnamensko oblikovanje rešiti več problemov in je uporabna na več področjih, pomaga razbremeniti obraza mišično napetost in utrujenost, odstrani podočnjake, očesne torbe, zbledi linije in gube & itd.

Specifikacije

Material: ABS+Cinkove Zlitine+Hrana Silikona

Barva: Rose, Rdeča/Modra(Dodatna Oprema)

Nepremočljiva Ocena: IPX7

Izhodna Moč: 5V/1A

Zmogljivost baterije: 200mAh(Litijeva Baterija)

Napajanje: USB Polnjenje

Velikost Izdelka: Pribl. 36*66mm

Opomba:

Prosimo, počakajte nekaj odstopanja zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da vas ne moti, da pred nakupom.

Barva dejanski element, ki lahko nekoliko razlikujejo od slike, ki zaradi različnih zaslonih in nastavitve zaslona.

Hvala za vaše razumevanje!

Paket Je Vključeno:

1* Glavna Enota

1* USB Kabel

1* Uporabniški Priročnik

Oznake: mat vijolične barve nohtov, mia obraz ščetka za čiščenje, trebušne mišice trener, led terapija, led fototerapijo, infrardeče led terapija, čopič za ličenje, akupunktura pasu, komercialni meatball stroj, gladkega silikona obraz krtačo.

Vrsta Facial Cleanser
Številka Modela Facial Cleanser
Certificiranje CE
Commodity Quality Certification ce
Blagovna Znamka Hailicare
Funkcija Pomlajevanje Kože
Nepremočljiva Standard IPX-7
Vir Napajanja Polnilna Baterija
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

2 V 1 EMS LED Terapija s Svetlobo iz Silikona, Ogrevanje Obraz, Čiščenje, Masaža Obraza Ščetka za Čiščenje Kože Scruber Pranje Krtačo za Nego Kože

2 V 1 EMS LED Terapija s Svetlobo iz Silikona, Ogrevanje Obraz, Čiščenje, Masaža Obraza Ščetka za Čiščenje Kože Scruber Pranje Krtačo za Nego Kože

Podobni izdelki

Primerjaj