Ženske Luxuru Slog Ins Vroče Prodaje Novih korejska Različica Divjega Ramenski Messenger Kvadratek Vrečko Laser Jelly Pravljice Vrečko #45

Nov izdelek

Na zalogi

€4.48

Na seznam želja

RM22026035409124100 1> Prosimo, preverite velikost in podrobnosti, slik, preden boste plačali. 2> Zaradi razlike v metodo merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm v velikosti odklona. 3> Je morda nekoliko razlika v barvi, zaradi računalnik, nastavitve zaslona in svetlobe.

Pogoj: 100% Nova Visoko Kakovostna Barva: Kot je Prikazano Material: PVC Velikost: 22*14*11 cm Packa ge Vključuje: 1 x Torba , (drugi dodatki na slikah NISO vključene.) Obvestilo : 1. Prosimo, preberite naše velikost grafikona, preden ga kupite. 2. Bomo ladja paket ASAP. 3. Pred plačilom, prosimo, preverite vaš naslov pravilen.

veleprodajno ceno nas kontaktirajte, in zagotavljamo, padec ladijskega prometa

1> nudimo na drobno, na debelo in padec ladijskega prometa .Če nas potrebujete, da poda neposredno, da vaše stranke, prosim, pustite sporočilo.Ne bomo dal vse kartice, povezane v naši trgovini v paket.Če potrebujete veliko da, prosimo, obrnite na službo za stranke.Imamo svoje tovarne in vam bodo ponudili najboljšo ceno. 2> Če bi doseže določeno količino, bomo ladja preko DHL, UPS, FedEx, EMS brezplačno.

1> Predmetov bodo pakirane varno in odpremljeno ASAP. 2> Prosimo zagotovite, da je naslov za dostavo in telefonsko številko, ki so pravilne.Zaradi hitro odpremo proces, ne moremo sprejeti kakršno koli zahtevo, če želite preklopiti na drug naslov po tem, ko je prejel. 3> ponujamo tudi Express dostava metod, sem.e.DHL, UPS, FedEx, EMS..., vendar pa boste morali dodatno plačati za takšne storitve.Če potrebujete hitre Dostave, prosimo, obrnite na nas pred oddaji naročila.

1> Vse dodatne težave se je zgodilo, ali se počutite nezadovoljni, se najprej obrnite na nas.Bomo nudijo zadovoljive rešitve. 2> Prosim, pustite nas 5 kot nalašč zvezde, če ste zadovoljni z našimi storitvami. 3> upamo, da lahko naredite vse naše najboljše za vas, preden boste morali zapustiti negativne povratne informacije.

1> > imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2> Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš PAD#. 3> povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO PLAČILO, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec prekličete transakcijo .Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Oznake: ted jelly vrečko, bloger jelly vrečko, f jelly vrečko, boutique jelly vrečko, h jelly vrečko, bolsa jelly vrečko, tala jelly vrečko, milly jelly vrečko, zaini jelly vrečko, kremena jelly vrečko.

Trdoto Mehko
Obloge Materiala Poliester
Zapiranje Tip zadrgo
Glavni Material PVC
Torbice Tip Messenger Vrečke
Prtljage Trend Slog Jelly vrečko
Zunanjost Trdna Torba
Priložnosti Vsestranski
Dekoracijo Noben
Slog Moda, Ženske Crossbody Vrečko
Število Ročaji/Trakov TRI
Oblika vzglavnik
Številka Modela Torba
Vzorec Tipa Trdna
Notranjost Ne Žep
Barve bela, črna, srebrna, blu
Spol Ženske

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Ženske Luxuru Slog Ins Vroče Prodaje Novih korejska Različica Divjega Ramenski Messenger Kvadratek Vrečko Laser Jelly Pravljice Vrečko #45

Ženske Luxuru Slog Ins Vroče Prodaje Novih korejska Različica Divjega Ramenski Messenger Kvadratek Vrečko Laser Jelly Pravljice Vrečko #45

Podobni izdelki

Primerjaj