Posebno Božično Drevo 3D Medenjaki Hiša Plesni modelček Plesni iz Nerjavečega Festival Novo Leto Kuhinjski Pribor za Peko orodja

Nov izdelek

Na zalogi

€2.28

Na seznam želja

Odlično Božično Modelov s Gift Box – 18 različnih modelček lahko uporablja, da bi v hiši Božič, Božična Drevesa, Snežinka, Star,Božič losa.Ta modelček je kot nalašč za okrasitev piškotkov z otroci.

Večnamenski - poleg tega, da pomaga vam, rezanje piškotek testo, fondat, mehko sadje, kruh, sendviči, sir, palačinka plesni,uporabite ga lahko tudi kot glina obrti, da okrasite svoj dom, vendar je najbolje, da ne premešamo prigrizki in gline plesni.

Visoko Kakovost in Varno - piškotek, rezilo je iz nerjavečega jekla,ki niso enostavno rje,ne lepljivi, enostavno čiščenje in brez posebne nege, ki zahteva.Samo pranje in suho čiščenje po vsaki uporabi.

Varen Za Uporabo - plesni ima gladko površino, ki pomagajo preprečiti rezanje prstov ,in se lahko uporablja z zaupanjem.Tudi trmast, rezalniki ohraniti svojo obliko in narežemo piškotek testo enostavno.Primeren za odrasle ali otroke.

Čudovito Darilo - Dobra izbira za Božično darilo za vaše prijatelje ali družine.Z Božič cookie cutter set,bodo z lahkoto lahko bi krasen Božični piškotke za počitnice darila in piškotek pladnji.

Opis:

Material: Nerjaveče jeklo

Oblika: Nepravilne oblike

Slog: 8pcs, 10pcs, 18pcs

8Pcs slog: Božično drevo, snežaka, sani, elk

10Pcs slog: medenjaki hiša

18Pcs slog: Božično drevo, snežaka, sani, los, 3D hiša kombinacija

Velikost izdelka: glej sliko

Seznam vsebine:

Piškotov plesni * 1 set

1. Worlewide Dostava.(Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

4. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in ne bomo vprašanje vračilo ali zamenjavo za vas.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo vam popolno zmago velik znesek,da ob prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, ko oba, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Oknar.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo plačali za vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabo po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Oknar.si.

1. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

2. Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Oknar.si podpira Visa, MasterCard, Maestro Debetno Kartico, Western Union, in nakazilom prek banke.Če želite izvedeti več o načinih plačila na Oknar.si , prosimo, da http://help.Oknar.si/payment_faq.html.

Oznake: mala medenjaki piškotek rezila, fred medenjaki piškotek rezila, medenjaki plesni, medenjaki obesek, medenjaki hiša, božični medenjaki, abc medenjaki piškotek rezila, gingerbread man ornament, medenjaki hiša plesni, medenjaki človek plesni.

Peko & Pecivo Orodja Tip Drugo
Vrsta Peko & Pecivo Orodja

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Posebno Božično Drevo 3D Medenjaki Hiša Plesni modelček Plesni iz Nerjavečega Festival Novo Leto Kuhinjski Pribor za Peko orodja

Posebno Božično Drevo 3D Medenjaki Hiša Plesni modelček Plesni iz Nerjavečega Festival Novo Leto Kuhinjski Pribor za Peko orodja

Podobni izdelki

Primerjaj