Za Toyota FJ Cruiser GSJ15W Toyota/Prado/Land/Cruiser 120 HD pogled od Zadaj kamero Vzvratno Parkiranje kamera varnostne kamere Nepremočljiva

Nov izdelek

Na zalogi

€17.62

Na seznam želja

IME IZDELKA HD 720p (Pogled od Zadaj Kamero Rearview Pomožno Vzvratno Kamero za Toyota FJ Cruiser GSJ15W Toyota / Prado / Land / Cruiser 120 FUNKCIJE :

Namestitev kamere zadaj je vizualno diskretno in zelo neopazne

Razširiti prepoznavnost za vozila formore varnost in comfor

Uporabno z vsemi monitorji, ki imajo činč video vhod

Modularna Plug & Play rešitev -odstranljiva brez namestitve oznake

ZDRUŽLJIV Z MODELI AVTOMOBILOV:

Toyota/Land/Cruiser 90 /120 /150 Serija za Prado 2700 4000 2007 - 2020

Toyota FJ Cruiser GSJ15W 2007~2020 (Rezervno Kolo Na Vrata)

Toyota FJ Cruiser GSJ15W 2006~2020 OPIS IZDELKA

Naše domiselno enostaven za namestitev obračanje kamere je mogoče brez težav dodatno opremiti s zamenjava registrske Tablice Svetlobe Prvotni prostor na veliko modelov vozil - kot nalašč je rekonstrukcija fotoaparat ne želite namestiti.

To je še posebej neopazne namestitev možnih in izvirni videz vozila ohranjena.

Slika predvajanje obračanje fotoaparat

Video signal se prenaša prek priloženega video priključni kabel in tako, da a zaslona za natikanje navigacijski sistem (npr. iz Pioneer, Sony, Alpine , Kenwood, itd.) ali preko pogled od zadaj kamero vmesnik (neobvezno) neposredno v tovarni navigacijski sistem, ki se pri vstavljanju Prestavo samodejno prikaže v navigacijski sistem.

Napajanje

Napajanje preko 12V vrata vašega avtomobila vzvratno luč, da fotoaparat samodejno vklopi, ko vzvratno prestavo je treba prestaviti.

Preverite dimenzije

Pred oddajo naročila se prepričajte, da preverite velikost in videz fotoaparata.Preverite, ali lahko tekmo za vaše vozilo.

Igrajo na tovarniško Navi prek obračanje fotoaparat vmesnik (neobvezno) ali želite preprosto glej sliko od zadaj pogled kamere na obstoječi monitor vaše tovarne navigacijski sistem, tako da boste potrebovali tudi pogled od zadaj kamero vmesnik.

Bi se izognili motnjam z našo signal filter (neobvezen) Vozila zadnjih uporabite za napajanje vozila zunanjo razsvetljavo (zadnje luči, zavornih luči, itd.) a ustvarila (utripajoča) napetost, ki je primerna za slikovne senzorje / video electronics in ima funkcionalni ali image motnje.Zato vas prosimo, prekinite povezavo kabla vključite obračanje fotoaparat ni neposredno priključena na vzvratno luč, ampak uporabite naš signal filter.Primeren signal filter, glej dodatke.

SPECIFIKACIJE

Značilnosti:Z 8 led

Slell Barve:Bela

Kamera Barvna:Zlati

Fotoaparat Velikost: 12mm

Integracija:Avto-posebne

Montaža Postion:Registrske Tablice Svetlobe

Video NTSC:NTSC

Učinkovitih slikovnih pik:576 x 720 slikovnih Pik

Ločljivost:700 TV linij

Slika napravo:1/4-palčni Barvni CCD HD

TV-sistem:NTSC

Zorni kot:135-165 stopinj

Delovna temperatura:-40~ 90℃

Night Vision:DA

Nepremočljiva:IP68

Fotoaparat Vrsta Povezave:Žično

Zrcaljenje funkcijo:DA

Parkirišče Smernice:DA

Poraba energije:250mA

Napajanje:DC 12V

Video Izhod:RCA priključek PAKIRANJE SEZNAM

1 x Avto pogled od Zadaj Kamero

1 x Napajalni Kabel

1 x AV Kabel

1 x Uporabniški Priročnik

VEČ SLIK IZDELKOV POMEMBNA NAVODILA

Q1:NI na zalogi?A:Vsi izdelki so trenutno na zalogi.

Q2:Prvotni prostor za namestitev? A:Ta proizvod je po vzoru 1: 1 z registrske Tablice glede na original avto, zato poudarja potrebo, da preverite, ali je razmerje, je skladna z izvirno avto.

V3: Združljiv z navigacijski zaslon?A3: Poveži se z poprodajnem RCA monitor , je plug and play.Ampak, če se Povežite na začetni zaslon, morate program zaslon programske opreme za aktivno backup funkcija kamere pred montažo.

Vrnitev & Vračilo:

Vse pošiljke so skrbno pregledajo in testirajo, preden se pošiljajo.

Vse naše elemente, ki so preizkušeni za zagotavljanje deluje pravilno, preden odpremo in prihajajo z 12-mesečna Proizvodnja Garancijo.

Če obstaja nekaj težav z našimi izdelki, imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Obstajajo NOBENA IZJEMA

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente

Povratne informacije:

1.Če ste zadovoljni z našo napravo,vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije in pomoč, ki nam pustite nekaj dobre slike o napravi,in odlično delovanje video ali namestitev video DVD je zelo priporočljivo.

2.Če imate kakršnekoli težave glede napravo po tem, ko dobiš paket, lahko stik z mano koli,, bomo poskušali naši moči, da vam pomaga topljenca težave in vam najboljšo storitev, prosim, ne pusti negativne povratne informacije za nas in odprite spora neposredno.

Oznake: pismo land cruiser, alphard vrata trim, prado, rep toyota prado 150, toyota land cruiser prado 120 pribor preproge, toyota fj cruiser pribor zraka, ključ land cruiser 80, dab toyota land cruiser, jacket toyota, toyota land cruiser kdj120.

Shell Materiala Plastični
Vrsta Materiala ABS
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Misayaee
Žice ali Brezžično Žice
Funkcija License Plate Light Camera
Vodilno Črto Da,
Certificiranje CE
Tip Alarma Vozila, Varnostne Kamere
Dolžina Video Kabel 6M

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Za Toyota FJ Cruiser GSJ15W Toyota/Prado/Land/Cruiser 120 HD pogled od Zadaj kamero Vzvratno Parkiranje kamera varnostne kamere Nepremočljiva

Za Toyota FJ Cruiser GSJ15W Toyota/Prado/Land/Cruiser 120 HD pogled od Zadaj kamero Vzvratno Parkiranje kamera varnostne kamere Nepremočljiva

Podobni izdelki

Primerjaj