2021 Otroci Gradnjo Trdnjave Stavba kit Otrok Igra Šotori Fort Izgradnjo Predorov Otrok DIY 3D Zbrati, Igrače, Šotori Darilo za Otroke

Nov izdelek

Na zalogi

€11.66

Na seznam želja

Bullet točk:

1. Gradnja fort stavbe komplet: vsebuje več palic in 36 žogic.Naše igrače set omogoča, da se vaši otroci za izgradnjo utrdbe vseh oblik in velikosti! (Vključno šotor krpo.)

2. Prilagodljiv kovček, ki je zabavna za fante in dekleta: Naši otroci' zadnji trdnjava construction kit je namenjen za otroke od 5 let, lahko zgradite jami, igranje z šotori, rakete, hiše, igloos, princeske Gradov, predori, šotori, igrače, šotori, pirat ladje, samo dodajte listi za ustvarjanje skrivališče.

3. Enostavno graditi in trpežne: izdelana iz močnega in visoko kakovostne plastike, samo vstavi in twist palico v žogo, graditelj lahko poveže v nekaj sekundah, in to je enostavno razstaviti brez strukturnih propad.Z vrečko za shranjevanje, se lahko uporablja za v zaprtih prostorih in na prostem.

4. Iskri kreativnost in domišljijo: a perfect ustvarjalna igrača za 2-3 ali več otrok, da se igrajo.Otroci lahko načrta in reševanje problemov skupaj, zgraditi različnih ustvarjalnih struktur, in kot nalašč izobraževalne igrače darila med rojstne dneve, praznike, Božič, Halloween, in Novo Leto!

5. Iskri kreativnost in domišljijo: popolna ustvarjalna igrača, primerna za 2-3 ali več otrok, da se igrajo.Otroci lahko načrta in reševanje problemov skupaj, zgraditi različnih ustvarjalnih struktur, in kot nalašč izobraževalne igrače darila med rojstne dneve, praznike, Božič, Halloween, in Novo Leto!

Opisi:

Teža: približno 600 g

Material: Plastika

Pakiranje velikost: 43 * 34 * 6 cm / 16.93 * 13.39 * 2.36 cm

Paketu:1*Fort Stavba Kit

Ko bo, da je treba prihajajo ven ?

Prosimo, da plača svoje naročilo

Nato se bomo z ladjo, da si v roku 5 dni, razen počitnice ali vikendi

O računu in davek ?

Kupci morajo plačati dajatev in jasno carinski accoding za zakonodajo vaše države

Vam bomo poslali račun, če je potrebno, prosimo, pošljite mi vaš E-poštni naslov

Vračilo ?

Brezplačno zamenjavo ali polno nadomestilo za napačno predmeti

Brezplačno zamenjavo ali polno nadomestilo za nedostavljeno naročila

Brezplačno zamenjavo ali polno nadomestilo za nepravilni predmeti, razen tega, da kupec mesto napačnem vrstnem redu,

Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom,Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, smo se bodo zelo cenjeni.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: diys otroci šotor, dekleta teepee igrajo šotor, otrok šotor, tipi šotor otroci fantje, velika stavba kit, iglu, tabor zunanji šotor, bamboo blanket, otrok šotor, otrok tipi.

Vrsta šotor
Plastika Tip PC
Značilnosti Šport, Zložljivi
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Otrok Igra Šotori Utrdba Zgraditi
2 tipi S šotor
Priporočamo, Starost 4-6y, 7-12y, 12+y
Blagovna Znamka SUNVERY
Certificiranje CE
Material Plastični
Opozorilo ne jesti

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

2021 Otroci Gradnjo Trdnjave Stavba kit Otrok Igra Šotori Fort Izgradnjo Predorov Otrok DIY 3D Zbrati, Igrače, Šotori Darilo za Otroke

2021 Otroci Gradnjo Trdnjave Stavba kit Otrok Igra Šotori Fort Izgradnjo Predorov Otrok DIY 3D Zbrati, Igrače, Šotori Darilo za Otroke

Podobni izdelki

Primerjaj