Vozni Pladenj Silikonsko Plesni Nakit Imetnik, Ki Služijo Pladenj Je Smolo Plesni

Nov izdelek

Na zalogi

€4.01

Na seznam želja

Bullet Točk:

1、Edinstveno Nepravilne Oblike So: nepravilna silikonsko plesni nimajo tradicionalnih simetrije, namenjene pursing svobode, prilagodljivost in lepote, lahko v celoti prikaže vašo osebnost in plemenit okus, okraski, da bi ali sadje pladenj za shranjevanje pladenj.

2、Precej Debel in Vzdržljiv: Ti epoksi plesni so izdelani iz visoko kakovostnega silikona, mehka, debela, trganje, odporna na deformacije in bledenje, stroj, izjemno vzdržljiv in večkratno uporabo in se lahko uporablja za dolgo časa.

3、Močno Združljivost: Casting resin plesni so združljive z večino proces, materialov, kot so smole, epoksidne smole, akrilne barve, alkohol, barve, mila, polimera gline, vosek, mavec itd.Spredaj je zelo gladka in lahko odsevajo svetlobo, ki lahko učinkovito zmanjšanje nadležnih napak; zadnji je motnega in odpornost na zdrs, je dobro.

4、Enostavno Demould: Po zagotavljanju, da se smola je v celoti kaljeni, smole stanja, ki se lahko vlečejo ven preprosto za sukanje prilagodljiv smolo železnica plesni.To lahko enostavno spere z nekaj topli milnici, nato pa obrišite preostale vode z suho krpo.

5、kot Nalašč za izdelavo dekorativne smolo obrti, okraski in tako naprej.

Specifikacije:

Ime: Rolling Pladenj Plesni

Material: silikon

Velikost: o 262x171x27mm/10.31x6.73x1.06in

Seznam Vsebine:

1 x Vozni Pladenj Plesni

Oznake: plesni pladenj, silikonski kalup za pladenj, mlinček plesni, plesni pladenj, silicij pladenj, jar mold resin, smole pladenj, plesni polica, roll pladenj plevela, epoksi smole za plesni.

Material Silikonski
velikost 262x171x27mm
Številka Modela -, shranjevanje pladenj plesni
Nastavite Vrsto No
Vrsta Debelo No
Poreklo CN(Izvora)
Ime Epoksi Ploščo Plesni

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Vozni Pladenj Silikonsko Plesni Nakit Imetnik, Ki Služijo Pladenj Je Smolo Plesni

Vozni Pladenj Silikonsko Plesni Nakit Imetnik, Ki Služijo Pladenj Je Smolo Plesni

Podobni izdelki

Primerjaj