10/5/3PCS Črne Lase Šampon Naravni Rastlinski Barvanje Las, Make Sivo Bele Lase Temnenje In Plezati Za Moške In Ženske Barvo Las TSLM2

Nov izdelek

Na zalogi

€0.81

Na seznam želja

Opis:

Temnenje Šampon Paket Je vaše sive lase začeli nekontrolirano rastejo?Ali ste ob težav ponovno barvanje las temno?

Naš Šampon je posebej oblikovan, da bi vaši lasje naravno barvo nazaj, zaradi česar je sijoče in živahno.Sestavljena je iz popolnoma naravnih sestavin, zaradi česar je super varno, chemical-free, ne-strupena.Zagotavlja vse okoli nego las, saj to ohranja zdravo lasišče, odpravo mastne lase, ki je napolnjena z prhljaj, in namesto da bi se ohranja vaše lase naravno vlažna in sijaj.

Hitra rast sive lase lahko povzročijo staranje, stres, dednost, itd.Ta Šampon ciljev in rešuje problem iz korena z zagotavljanjem ogromen keratin za nego poškodovanih las folikula, ki pomagajo, da se znebite nadležnih sive lase zaradi kakršnih koli razlogov.Poleg tega, da učinkovito preprečuje izpadanje las za spodbujanje krvnega obtoka v lasišču, kar spodbuja rast lasnih mešičkov in zavezujoče lasne korenine na lasišču in moisturizes in popravila lase poškoduje.

Specifikacije:

✔️ Obnavlja Naravne Barve za Lase: Nanesite kot vaše vsakdanje normalno šampon bar in glej preoblikovanje vašega sivi ali beli lasje na mlado in živahno temne barve znova.

✔️ Spodbuja Rast Las & Prepreči Izguba: Učinkovito preprečuje izpadanje las za spodbujanje krvnega obtoka v lasišču, kar spodbuja rast lasnih mešičkov in zavezujoče lasne korenine na lasišču v roku 2 tednov, medtem ko je moisturizes in popravila lase poškoduje.

✔️ Anti-Prhljaj, Izboljšanje Srbenje Lasišča Problem: Navlažijo in popravilo poškodovanih las,aktivirati lase pigmentnih celic.Ingver z naravno protivnetno in antiseptično lastnosti, ki ohranja zdravo lasišče.

✔️ Hiter in Učinkovit: glavna sestavina, Polygonum ima sposobnost, da ponovno aktivacijo Melanocitih pigment za proizvodnjo celic v lasnih mešičkov, ki spodbuja krvni obtok scalps, ki spodbuja rast las, v izpopolniti rasti dlak v samo 5 minutah in traja do 6 tednov.

✔️ Večnamenska Uporaba: Primerna tako za moške & ženske.Deluje na vse vrste las in dolžin.Deluje tudi na brado.

✔️ 100% Organskih: Čiste naravne rastlinske sestavine in drugih mineralov, ki se uporabljajo brez škodljivih kemikalij za varno kože uporabo.Uporabite ga z zaupanjem, tudi za občutljivo kožo!

Paket Je Vključeno:

1/3/5/10*Temnenje Šampon

Oznake: barvanje las šampon, polygonum šampon, barva las vosek, barve, barve za lase, Ženska, lase slog vosek, lase barvni šampon, gel vosek za lase, nosi plašč teddy, pas bele lase.

Funkcija 1 Obnavlja Naravno Barvo Las
Funkcija 8 Deluje tudi na brado
Številka Modela MZ280266
Količina 1pc
Podpora Dropshipping/Trgovina
NETO WT 15 g
Funkcija 4 Hiter In Učinkovit
Funkcija 9 100% Organski
Proizvodnja Licenco //
Funkcija 2 Spodbuja Rast Las & Preprečili Izgubo
Funkcija 6 Primeren tako za moške & ženske
Funkcija 7 Deluje na vse vrste las in dolžin
Sestavine črne lase šampon
Funkcija 10 Naravni, Varno
Package Vključeni 1*Temnenje Šampon
Funkcija 5 Večnamensko uporabo
Funkcija 3 anti-prhljaj, Izboljšanje srbenje lasišča problem
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

10/5/3PCS Črne Lase Šampon Naravni Rastlinski Barvanje Las, Make Sivo Bele Lase Temnenje In Plezati Za Moške In Ženske Barvo Las TSLM2

10/5/3PCS Črne Lase Šampon Naravni Rastlinski Barvanje Las, Make Sivo Bele Lase Temnenje In Plezati Za Moške In Ženske Barvo Las TSLM2

Podobni izdelki

Primerjaj