Original Luksuzni Silikonski Shockproof Jasno Primeru Telefon Za Xiaomi Poco X3 F2 F3 Pro X3 Nfc M3 Pro F1 Pokrov Prozoren Lupini

Nov izdelek

Na zalogi

€1.10

Na seznam želja

Priporočamo vam, da kupite vsaj dveh elementov, tako da boste lahko uživali dodatni popust ne manj kot 8%, in je lahko tudi shranijo kot kritje

Uradni Original Nadgradnjo Visoko kakovostnega Silikona Jasno, Kritje velja Za Xiaomi / Poco / X3 / X3 NFC / X3 Pro / F2 Pro / F3 / M3 Polno Zajetje Varstvo Shell Ultra-tanek Telefon Nazaj Primerih

Opis izdelka >>>

1: Mehak in udoben silikonski rokav, kot so otroška koža, udobno dotik izkušnje

2: Ščiti telefon pred prahom in praskami,

Mravljinčenje in vibracije

3: shockproof zračna blazina se lahko upre vpliv prostega padca nad 10M višine

4: Ultra-tanek zaščitni pokrov lahko prikaže izvirno lepoto telefon v največji meri

5: Silikonski + TPU + oleophobic premaz tri v enem, ki ga lahko nadgradite in izpolnjuje različne dnevne potrebe

6: kakovostne surovine, ki se lahko učinkovito

Antioksidant, da preprečuje porumenelost

7: Jasnejše pokrivna plast, oleophobic prevleke, zaradi česar je manj občutljivi na onesnaževanje

8: Bolj smiselno zadebelitev design lahko prepreči fotoaparata in zaslona obrabe

9:Dana v vaše najljubše fotografije in nalepke, to bo najbolj osebne primeru telefon

Basscor storitev

-Hitri servis odgovor, vam bomo odgovorili v kakršni koli obliki e-pošte v 24 urah, prosimo, poskusite popolnoma opišite vaše vprašanje, tako da bomo lahko v celoti odgovor na eno uro

-Hitra dostava

Načeloma bomo poslali paket, ki za prevoz v roku 24 ur po tem, ko transakcija uspešna.Prosimo vedite, da našo produktivnost, je dovolj, da zagotavljajo tisoč izdelkov vsak dan.V redkih primerih, ne bo zamud zaradi počitnic.Ne skrbite, to običajno ne traja več kot 72 ur.

-Sporov, obravnavanje

Če naletite na kakršne koli težave v poslu, prosimo, obrnite na nas pred vložitvijo spora.Preden boste zadovoljni, vam bomo poskušali naše najboljše, da bi za vašo izgubo.

-Basscor je bila vedno zavezala, da zagotavlja stroškovno učinkovite proizvode.Imamo veliko vrst, da izberejo.Na debelo in kupovanja, se obrnite na nas za vodenje.Mi bo zagotovila veliko popusta in ga pošljete skupaj z darom.

OPOMBA

Prosimo, bodite preveč pozorni na vaš naslov za dostavo in podatki o izdelku vašega naročila.Popolni naslov, ime,pravem mestu in desno zip koda je zelo potrebni za uspešno dostavo.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

PAKET

Poskrbeli bomo, izdelki so popolnoma zaščitena na dostavo ko paket,in potrudili se bomo, da bi preprečili poškodbe v transportu.

POŠILJKO

Zagotavljamo vam, da pošlje v roku 48 ur po za potrditev plačila.Če ne moremo poslati ven na čas zaradi posebnih razmer,kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in spremljanje tesno za pošiljanje iz vaše naročilo kmalu.

VRAČILO/RETURN

Če je na izdelku (- ih) prejmete pokvarjen ali druge težave naše odgovornosti,prosimo, obrnite na nas in pošiljanje slik,bomo povračilo v celoti.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.

POVRATNE informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo,prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic pregled.Vabimo vas upload lepe slike izdelkov, ki so na povratne informacije,delite s prijatelji po vsem svetu.Če ste nezadovoljni z izdelkom,nas kontaktirajte v času,pošlji sporočilo najprej, preden se odpravite negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora o Oknar.si.Potrudili se bomo, da odpravite težavo v vaše zadovoljstvo.

Oznake: car case poco x3 nfc, official xiaomi, tv box pro x3, cover x3, case poco x3 nfc, pocos x3 nfc case, bmw m5 krilo, m3, ohišje telefona, smartphon.

Učinkovito obrambo ciljna višina 10M Shockproof
Za Model 3 Xiaomi Poco F2 Cover Phone Cases
Za Model 4 Xiaomi Poco F2 Pro Cover Phone Cases
Blagovna Znamka Basscor
Združljiv Blagovne Znamke POCO
Za Model 1 Xiaomi Poco X3 NFC Cover Phone Cases
Za Model 5 Xiaomi Poco F3 Cover Phone Cases
Za Model 7 Xiaomi Poco M3 Pro Cover Phone Cases
Za Model 6 Xiaomi Poco M3 Cover Phone Cases
Za Model 8 Xiaomi Poco F1 Cover Phone Cases
Učinek Polna pokritost za zaščito nazaj in zaslon
za model For Xiaomi Poco X3 Cover Phone Cases
Vrsta Pol zavit Primeru
Design Navaden, Pregledno
Značilnosti Mehke silikonske zračna blazina anti-spusti TPU tri-v-enem, Anti-fingerprint, anti-shock anti-oksidacija
Za Model 2 Xiaomi Poco X3 Pro Cover Phone Cases
Barve Pregledna, Jasna
Poreklo CN(Izvora)
Surovine Silikon TPU oleophobic premaz

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Original Luksuzni Silikonski Shockproof Jasno Primeru Telefon Za Xiaomi Poco X3 F2 F3 Pro X3 Nfc M3 Pro F1 Pokrov Prozoren Lupini

Original Luksuzni Silikonski Shockproof Jasno Primeru Telefon Za Xiaomi Poco X3 F2 F3 Pro X3 Nfc M3 Pro F1 Pokrov Prozoren Lupini

Podobni izdelki

Primerjaj