Vrata Spodnjem Oknu Vrzeli Pečat Trakovi, samolepilni Steklena Vrata In Okna Tesnilni Trak Šiv Okno Windproof In zvočno izoliran Lesene

Nov izdelek

Na zalogi

€0.70

Na seznam želja

Opis:

1. [5 M/16 ft Silikonsko Tesnilo Trak 25 MM/35MM Pregleden/White] -- to silikonski vreme stripping 16 metrov (5 metrov),kar je dovolj dolgo, da jo uporabite.Lahko uporabite silikonsko tesnilo trakovi za dolgo časa, ne kupujejo prav pogosto.Medtem,boste bolj srečni in na enostavnost za uporabo !

2. [Različnih Function]--To vreme stripping silikonske gume, ki pomaga vaši hiši ostati stran od vetra, prah, hrup,vode, insektov in itd.Tudi silikonsko tesnilo trak se uporablja kot pufrski pasu, in to je nameščen na steklena vrata ali okna za zmanjšanje škode zaradi trčenja.To silikonsko tesnilo strip je dobro za anti-trčenja.Torej, to je koristno za zaščito drsna vrata, steklena vrata, vrata spodaj, aluminijasta okna, pohištvo.

3. [Prilagodljive in Trpežne] -- iz silikagela materiala, nestrupeno in okolju prijazen, lahek in vzdržljiv, primeren za družinsko uporabo.Tudi vreme stripping silikonske gume je prilagodljivost.Da ne poškodujete, če jo sonce ali dež.Lahko pomirili uporabite.

4. [Hiter in Enostaven Za Namestitev] -- Namestitev vzemite dveh minutah.Prosimo, obrišite do prah pred uporabo.Po rezanje silikona vreme stripping, morate tekmo zahtevano dolžino z gumbom za vrata ali okna površine, trgati samolepilni zaščitni papir postavite na ustrezno mesto.Ko je sobna temperatura je nizka, da bi bilo bolje, če uporabljate električni sušilec za lase za ogrevanje tesnilni trak nazaj lepilo.

5. [Močno Lepilo] -- Super lepilo silikonsko tesnilo trak ima močne samolepilna podloga, držijo trdno, lahko dela za dolgo časa.To lahko držijo za mobilni telefon in ne pustite telefon padel.Dež ne vpliva na njegovo viskoznost.In silikonsko tesnilo trakovi za delo v vlažnih območjih.Lahko se uporablja v ekstremnih vremenskih in ne bo postal pokvarjen.

Specifikacije:

Material: Silikon

Dolžina: 5M (ZA 16,4 FT)

Širina: 25/35 MM (1.0/1.4 v)

Barva: Siva, Rjava, Prosojne

Značilnosti izdelka: učinkovito windproof, toplino, anti-trčenje, zmanjševanja zvoka, trajne in anti-aging

Področje uporabe: za vse vrste okna, lesena vrata, varnostna vrata, garderobne omare, itd.

25 MM Širok: Primerna za tesnjenje 0-15 MM vrzel

35 MM Širok: Primerna za tesnjenje 0-20 MM vrzel

Paket Je Vključeno:

1* Vrata Spodnjem Oknu Vrzeli Pečat Trakovi

Oznake: Zvočno izoliran, talne ploščice pečat krtačo, pečat trakovi, subaru zvok dokazovanjem, pečica gumijastim tesnilom, gume trakovi drsna vrata pečat, pena izolirani, film okno, vrata vrzel, čopič trakovi.

Tip 3 tesnilni trak
Dolžina 5M
Tip 4 Silikonski Soundproofing Okno Pečat
Material Silikonski
Tip 1 Samolepilni Vrata Pečat Trakovi
Barve siva, Rjava, translucent
velikost 5M
Podpora 2 spusti ladje
Certificiranje Noben
Širina 25/35MM
Številka Modela JE266761
Poreklo CN(Izvora)
podpora 1 debelo/dropshipping
Gostota //
tip 2 vreme trakovi

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Vrata Spodnjem Oknu Vrzeli Pečat Trakovi, samolepilni Steklena Vrata In Okna Tesnilni Trak Šiv Okno Windproof In zvočno izoliran Lesene

Vrata Spodnjem Oknu Vrzeli Pečat Trakovi, samolepilni Steklena Vrata In Okna Tesnilni Trak Šiv Okno Windproof In zvočno izoliran Lesene

Podobni izdelki

Primerjaj