NOVA Elektronika Spajkanje Železa 60 W 220V Spajkalna Pištola Digitalni LCD Nastavljiva Temperatura, na primer s spajkanjem Železa na primer s spajkanjem Popravila Nasveti

Nov izdelek

Na zalogi

€10.12

Na seznam želja

Mi smo lemilo tovarne,dobrodošli večino nakupov!

Opomba NAS vtič je 110V EU/UK/AU plug je 220V

Opis

【Visoka Moč Ogrevanja Jedro】Je 80W lemilo segreje hitro z Notranjo-ogrevani keramične tehnologije, visoko stabilnost temperature, lahko zaščitite svoje varjenje predmetov. 【LCD Digitalni Elektronski lemilo】lemilo z visoko ločljivostjo zaslona LCD zaslon, ki prikazuje temperaturo stanje bolj jasno.Pri temperaturi gumb na elektronski spajkalna pištola, lahko prilagodite temperaturi od 200℃ - 450℃ 【Ekskluzivni Patent Design】štiri prezračevalnih lukenj na primer s spajkanjem nasvet in štiri prezračevalnih lukenj na cevi zagotavljajo boljše odvajanje toplote kot drugi.Poraba energije nižja od običajnih lemilo, ki je Energetsko bolj učinkovita in okolje zaščiti. 【V trajno Uporabo】Vrhunsko strokovno lemilo tools je 5 več nasvetov zamenjava, ki so odporni na oksidacijo in to ne rje z lahkoto, medtem ko nekaj minut potopite v vodo. 【Pogosto Uporablja】lemilo orodja so dobra izbira za varjenje vezje,Domov DIY hobi,naprave, popravila,nakit varjenje.To je enostavno, da se uporabljajo ne glede na to, elektronika konjiček ali začetnik študija, elektronski inženiring.

1:80W lemilo segreje hitro z Notranjo-ogrevani keramične tehnologije, visoko stabilnost temperature, lahko zaščitite svoje varjenje predmetov. 2:lemilo z visoko ločljivostjo zaslona LCD zaslon, ki prikazuje temperaturo stanje bolj jasno. 3:lemilo kit prihaja z stikalo za vklop gumb in temperature gumb za prilagoditev, tako Da se lahko svobodno in enostavno za vklop/izklop ali nastavitev temperature, ki jih potrebujete. 4:iz Japonske precizne tehnologije tiskanja in spajkanje kit lahko sintranih pri visoki temperaturi in ohrani dolgo časa uporabe. 5:Če želite izvedeti, kako spajkati, to lemilo starter kit je kot nalašč za vaše potrebe.To je zelo priročen in kompakten. 6:Non-slip mehke gume ročaj za maksimalno udobje in varno spajkanje.

LCD zaslon: Zaslon Visoke ločljivosti LCD zaslon za prikaz temperature, stanje bolj jasno.Nadgradili Stikalo ZA vklop/IZKLOP: gumb Za vklop/Izklop in delovna lučka, lahko prosto in enostavno odpiranje,zapiranje in delujejo.Visoka Moč(80W) Hitrejše Ogrevanje: Uporaba uvoženih 80W visoka moč ogrevanja jedro, ki zagotavlja vrhunsko toplotno prevodnost in lahko hitro segreje na delovno temperaturo.

To spajkanje kit ni za resno strokovno delo, namenjeno osnovni dom popravila ali iskrenje obresti v vaša najstniška otroka z elektroniko, in je vredno vsakega penija s precej darn dobro kakovost.Kako spajkati: 1).Ugotoviti pravo temperaturo za vaš projekt.Kateri je temperatura uporabe je odvisna od materialov, ki jih boš pridružil in vrste spajka, ki ga uporabljate. 2).Ko je vaš železa se segreje na primerno temperaturo, pick up železa za ročico, v eni roki in pridržite kos spajkanje na drugi strani.Držite vroče železo v kraj, kjer je dve kovinske dele, ki se bo sestal na približno sekundo, da jih toplote gor.Želite toplote kovinskih delov, in ne na primer s spajkanjem sama. 3).Dotaknite spajkanje, da ogrevan komponente.Kot na primer s spajkanjem stopi, bo tok v vrzeli, ki jo potrebuje, da zapolni.Še naprej krme v spajkanje, dokler zadostno količino stali.Medtem ko morate dovolj, da tvorijo trdno povezavo, si ne želite, da imajo preveč spajkanje, bodisi. 4).Dovolite spajkanje, da se ohladi na lastno brez ukrepanja. 5).Preverite spajkanje skupno za kakovost.Dobre povezave se bo pojavil gladko, enakomerno in bleščečo.Prepričajte se, da niso vse problematično vrzeli med elementi ali globs odvečno spajkanje.

Toplo Nasveti

1.Prosimo, bodite zelo previdni, ko uporabljate orodja, in bi bolje, da ga nekje otroci ne morejo doseči. 2.Prosimo, da preklopite na 392℉ model, ko ne uporabljate svinčnik železa.In prosim ne imejte lemilo, ki deluje pod visoko temperaturo. 3.Pri varjenju, ne uporabljajte preveč pritiska.Tako dolgo, kot je železo nasvet popolnoma se obrnite na primer s spajkanjem skupno, toplote, se lahko prenesejo. 4.Da se prepreči oksidacija, prosimo, očistite lemilo nasvet in "tin" vse obraze nasvet s premazi za spajkanje po uporabi.Če je črna oksida na železa nasvet, prosim, jo očistite z MOKRO gobo prvič.To zelo začetnik prijazno železa mora biti v vsakem domu je osnovno orodje, polje, še posebej, če imate različnih otroci igrače!

Package Vključeni

1 x LCD Zaslon Temperaturo Prilagodite lemilo

Oznake: weller wsp80, desoldering železa sesalno, reflow postaja, sh72, parni likalnik, spajkalna postaja t12, hotair, black shark 2 pro globalna različica, nastavite lemilo 60 w, zx400.

Izhodna Moč 80W
Blagovna Znamka LISM
Je Pametno Napravo No
Številka Modela S6
Certificiranje CE, FCC, ROHS
Vnos Voltagle 110V/220V
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

NOVA Elektronika Spajkanje Železa 60 W 220V Spajkalna Pištola Digitalni LCD Nastavljiva Temperatura, na primer s spajkanjem Železa na primer s spajkanjem Popravila Nasveti

NOVA Elektronika Spajkanje Železa 60 W 220V Spajkalna Pištola Digitalni LCD Nastavljiva Temperatura, na primer s spajkanjem Železa na primer s spajkanjem Popravila Nasveti

Podobni izdelki

Primerjaj