Vinil Piknik Miza in Klop Opremljena Prtom Kritje, Karirasti Design, 3-Delni Set

Nov izdelek

Na zalogi

€12.89

Na seznam želja

Vinil Piknik Miza in Klop Opremljena Prtom Kritje, Karirasti Design, 3-Delni Set

OPREMLJENA PRT ZA VARNO FIT - Na Piknik Tabela & Klop, namizni Prti so bili oblikovani tako, da ostanejo na mizi tudi v vetrovnem vremenu, tako da nič ne skrbi, da ste nazaj iz uživajo na prostem jedilnico.

DEBEL, ELASTIČNA, RAZTEGLJIVA DESIGN - Uživajte odlično, snug fit za mize za piknik, trgovina prikaz tabele, ali kateri koli zložljiva miza.Smartly vključiti elastična, raztegljiva vogalih bo naše mize in klopi krpe dal, ne glede na to, kaj - nič več grdo nesreče, ko veter piha, ni več tugging ali vleče okrog mize, in NE POSNETKE je POTREBNO.

TEŽKA, NEPREMOČLJIVA VINIL izdelava - prt in klopi, tla so narejene s težka vinil, ki je odporen na vodo, madeže odporno, polivanju in enostaven za čiščenje.Pod vinil, naše krpe so ojačana z mehko flanela podlago tako, da ne zdrsne off ali sani, medtem ko uporabljate.

CASSIC KARIRASTI DESIGN - Na prt, ki prihaja s klasično rdeča karirasti design dodati, da je seznanjen občutek, rustikalna, krepko dobili skupaj.Naše krpe so odlična izbira, da brez težav zlije z vsakim ozadje, ali ste z družino, ali v strokovni booth - uporabite za piknike, BBQs, vrt ležali, plaže, parki - ali v zaprtih prostorih ali na prostem, na naši prti izboljšanje vseh večerje.

ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE, ZELO VEČKRATNO uporabo - Na polivanju premaz naredi naše krpe super-enostavno in brez težav očistite.Preprosto sprejme z vlažno gobo ali krpo in obrišite čist v samo minuto.Odkrile, ga shranite stran truda in uživajte toliko krat, kot želite - popolnoma brezskrbno.

Material:PVC

barva:Črna/Rdeča/Zelena/Modra

Vsebina Paketa:

1 x namizni prt

2 x sedežnih prevlek

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: rjava karirasti prt, tabl, pokrov tabl, pvc prt beli krog, krpo pvc tabela, piknik prt, elastični okrogel prt, prt beli, tiskalnik vinil tabela, zelena listna prt.

velikost As shown
Vzorec Tipa Trdna
Uporaba Doma, Na prostem, HOTEL
Material PVC
Funkcija nepremočljiva, Oilproof
Poreklo CN(Izvora)
Slog Sodobno
Številka Modela Namizni Prt
Vzorec TISKANE
Tehnika Umetnih, sintetičnih vlaken,
Oblika Rectangle

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Vinil Piknik Miza in Klop Opremljena Prtom Kritje, Karirasti Design, 3-Delni Set

Vinil Piknik Miza in Klop Opremljena Prtom Kritje, Karirasti Design, 3-Delni Set

Podobni izdelki

Primerjaj