2021 Novih Otroci Copate Non-zdrsa Tal Nogavice Otroka, Notranji Anti-slip Malčka Dihanje Bombaž Volnene Čevlji Jasle Čevlji

Nov izdelek

Na zalogi

€4.77

Na seznam želja

Opis:

【 Kakovosti Baby Čevlji in Nogavice 】 Ti neu tral copate in nogavice so izdelani, da skrbijo za vašega otroka noge.Ti otroško čevlji so tkane iz mehkega bombažne tkanine, brez tiskanje in barvanje.Nogavice so gladke in dihanje in ne draži vašega otroka občutljivo kožo.

【 Mehka in zračna obutev in nogavice】 Te mehke čevlje, copate in nogavice so dihanje, svetloba, puhasto in prilagodljiv.Da vašega otroka se počutijo udobno. (Te vrste obutve, ki ne podpira trdi zgornjega, tako da, ko velikost čevlja je veliko, to je enostavno, da pade, tako da ne greedily izberite sveža velikost.)

【 Nedrsečo podplat, ki zagotavlja varnost 】 dnu otrok oprijem nogavice ima silikonski prijem, da bi preprečili drsenje na gladkih tleh in zagotavljajo večjo zaščito za vaše otroke, če so v zaprtih prostorih dejavnosti.Vaš dojenček bo ljubezen to slip-on živali natikači.Naj ji naokrog in dal na teh mehkih copat, tako kot ona/on.

【 Gume proti trčenju toe cap 】 gume proti trčenju toe skp, ki varuje prste, blazine učinek in varuje prste pred poškodbami.Nogavice so narejene iz

visoko elastičen material, ne tesen, ki učinkovito ohranja udobje obutev in nogavice, in ne zlahka pade

【 Darilo 】 Zelo primeren za nošenje copat doma.Zelo primerna za hojo, igral, plazil, greva ven, spanje, ipd.Kakovostno obutev je veliko darilo.Uporabite ga lahko kot vaš ali prijateljev sin, hči rojstni dan, Božič, darilo ali družini stranka.

Specifikacije:

Material: bombaž+spandex+Guma Podplati;

Značilnosti:Toploto, dihanje, odporne na obrabo, non-slip

Uporablja spol:Unisex/Tako fantje in dekleta

Barve: 5 barv za vas, da izberete ;

6 velikostih : Prosimo izberite velikost glede na edini dolžino.

Starost, ki ustreza velikosti je samo za referenco.

18-19(11,5 cm)obleko za 0-6M baby

20-21 (12,5 cm) obleko za 6-12M otroka ,

22-23(13,5 cm) obleko za 12-18 M baby,

24-25(za 14,5 cm) obleko za 18-24M otroka .

26-27(za 15,5 cm) obleko za 2-3Y baby

28-29(16,5 cm)obleko za 3-4Y baby

Paket Je Vključeno:

en par baby čevlji

Opombe:

1.Prosimo, izberite velikost glede na edini dolžino.Dejanska dolžina stopala baby plus 0.8 cm je vložek dolžino.Starost, ki ustreza velikosti je samo za referenco.Prosim izmerite otroka, dolžina stopala pred izbiro velikosti.

2.Ker je vzorec pletenje, prosimo, dovolite volne na hrbtni strani.

3.Lahko pride do krajše barva razlika zaradi dejavnikov, kot so zaslon slikovnih pik.

4.Zaradi logističnih razlogov, prosimo, dovolite čevlji krat malo zaradi zožitve.Prosimo, da obnovite čevlji, da je njihova država.

Oznake: warm socks slippers, baby dekle čevelj, oblikovalec copati otroci, sweaky baby čevlji, postelja potovanja, baby čevlji novorojenih otrok, malčka indoor nogavice, čevlji, obutev dekleta, zavezat nogavic, bebe girl.

Dropshipping Podporo Podpora Debelo
Poreklo CN(Izvora)
Zapiranje Tip Slip-On
Zgornji Material Platno
Vzorec Tipa Živali Fotografij
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
Modni Element obliž
Podplat Materiala Gume
Podpora Epacket/Hitra Dostava Podpora Trgovina Na Drobno
Sezona Vse letne čase

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

2021 Novih Otroci Copate Non-zdrsa Tal Nogavice Otroka, Notranji Anti-slip Malčka Dihanje Bombaž Volnene Čevlji Jasle Čevlji

2021 Novih Otroci Copate Non-zdrsa Tal Nogavice Otroka, Notranji Anti-slip Malčka Dihanje Bombaž Volnene Čevlji Jasle Čevlji

Podobni izdelki

Primerjaj