Ekološko Stevia Posušene Svoboden Listov Listi Zel

Nov izdelek

Na zalogi

€10.50

Na seznam želja

Stevia je splošno velja za enega najbolj zanimivih in koristnih novih odkritij, ko gre za zdravje in prehrano.Stevia je vrednotijo največ za svoje sladko listi in sposobnost za zamenjavo sladkorja v prehrani, vendar stevia vsebuje tudi veliko antioksidantov spojine, kot so flavonoidi & tanini,.Je rastlina stevia vsebuje tudi vlaknin, beljakovin, železa, kalija, magnezija, natrija, vitamina A in vitamina C.

Zdravstvene koristi stevia vključujejo svoje sposobnosti za pomoč pri izgubi teže, znižanje krvnega tlaka, znižanje sladkorja v krvi, varujejo ustno zdravje, zgraditi močne kosti in pomaga preprečiti votline.

Diabetična Nadzor: najbolj pomembno ali zelo pohvalili vidik stevia za zdravje ljudi se nanaša na njegovo sposobnost za uravnavanje ravni krvnega sladkorja v vrste, sorte.

Ustno Zdravje: Stevia je bilo ugotovljeno, za zmanjšanje bakterijskih investicij v ustih, zaradi česar je priljubljen dodatek za zobne paste in mouthwashes.

Zdravje kože: V podobnem antibakterijsko funkcijo, kot jo ima v ustih, stevia je bilo ugotovljeno, da je koristno aktualna vloga za kožne bolezni, kot so dermatitis, ekcem in

Oznake: semena, popsocket, bonsaj semena, kolagen v prahu, Zelena, h7 led, bonsai sadnega drevja, bonsaj kitajska, botox, calvin klein.

Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Ekološko Stevia Posušene Svoboden Listov Listi Zel

Ekološko Stevia Posušene Svoboden Listov Listi Zel

Podobni izdelki

Primerjaj