2020 vroče prodaje Nepremočljiva Kovinski USB Flash Diski pen drive 32GB 64GB 8GB 16GB 4GB Flash Diska z ključe USB Gonilnik

Nov izdelek

Na zalogi

€1.45

Na seznam želja

Toplo obvestilo : Ker zdaj veliko goljufij ,

Še ni na trgu, 128GB 256GB 512GB

Mnogi dobavitelji so za uporabo : 4GB 8GB Rose do 128 GB 256GB 512GB

Imamo programsko opremo za testiranje, vas prosimo, download: H2testw

Če ste v moji trgovini kupiti, boste dobili pravi zmogljivost:

Izdelek discription:

Kapaciteta: 128 MB/4GB/8GB/16GB/32GB/64GB

Vmesnik: USB 2.0

Okolje Temperatura: -40C - +70C

Temperatura skladiščenja: -50C - +80C

USB Storitev Napetost: 4.5 V-5,5 V

Shranjevanje Življenjska doba: Več kot 10 let

Uporaba A-razred čip, lahko izbrišete večkrat 100,0000 krat

Operacijski Sistem: Win98/ME/2000/XP/ Vista/win7 /win8, Mac OS 9.X/Linux2.4 ali zgoraj

USB povezava:podpira Hot plug & Play.

Enostaven za branje in branje v visoke hitrosti ,Ni treba voziti/napajanje samo priključite.

Package:

1*USB Flash Disk+1)*Zaščita Vrečko

Plačilo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Pošiljko

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO).

2) slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 3) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori. 4), Bomo ladja vsa naročila, kot darilo in dragi nižjo vrednost, da se prepreči ali zmanjša svoje uvozne dajatve. 5)ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli davkov in dajatev na cilj.

Vračilo-Politika 1) nudimo 7 dni brezpogojno vrniti, čeprav ta članek je dober, ni poškodovan.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če ta izdelek ostane v vaši lasti, za več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO zagotoviti to storitev.Vse ladjar stroškov, ki vključuje smo dostave ven in jih pošlje nazaj na krije kupec.Bomo vprašanje vračilo celoten znesek ponudbe, razen ladijskega stroškov po prejemu izdelka.

2) Če je proizvod (- e) je (so) ne oglašuje ali pokvarjen, vrnite nam v 7 dneh .Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključeni, Bomo nosi vse stroške pomorskega prometa.PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Oknar.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo, ali pa prosite za disccount brez pošlje nazaj na izdelka.

3) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE ZAGOTOVITI nas številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

4) 60 dni brezpogojno nadomestilo.Če niste pripravljeni čakati po izdelku (- e) je (so) prihajajo ven za 60 dni, vam bomo povrnili celotno zmagovalno ponudbo znesek.Povratne informacije 1. Smo committ, da zadovoljstvo naših kupcev in si prizadevamo zagotoviti najvišjo raven storitev za stranke.

2. Če ste zadovoljni z nakupom, prosim, pustite nas pozitivno feback, in bomo naredili enako za vas.

3. Če ne boste zadovoljni, pls povej nam,, bomo poskušali naši moči, da odpravite težavo.

Stik z nami

Če obstaja kakršen koli težave ali vprašanja o vašem naročilu,prosimo, obrnite na nas po E-pošti ali Trademanager,vam bo odgovoril v roku 24 delovnih ur.

Oznake: seks usb ključek, pečat usb ključek, ključek usb meter, britanski usb ključek, lg usb ključek, usb flash drive speed, usb luči bliskovnega pogona, huikaluo usb ključek, brabus usb ključek, usb flash driv.

Material Kovine
Vrsta Vmesnika USB 2.0
Teža Izdelka 20 g
Številka Modela NB175
Šifriranje No
Slog Rectangle, robot, Ogrlica, Vrvica za opaljivanje tega, Stick
Blagovna Znamka YO.CRISANTO
Vrsta Izdelka Ustvarjalne, Šifrirana
Paket Da,
Čas je, da trg Maj-13

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

2020 vroče prodaje Nepremočljiva Kovinski USB Flash Diski pen drive 32GB 64GB 8GB 16GB 4GB Flash Diska z ključe USB Gonilnik

2020 vroče prodaje Nepremočljiva Kovinski USB Flash Diski pen drive 32GB 64GB 8GB 16GB 4GB Flash Diska z ključe USB Gonilnik

Podobni izdelki

Primerjaj