Leseno Držalo Cvetlični Lonček Blata Prosto Stoječe Rastlin Stojalo Za Podporo Bonsaj Balkon, Vrt Police Notranja Zunanja Sočna Zaslon

Nov izdelek

Na zalogi

€4.61

Na seznam želja

Opis:

Vzdržljiv Material: iz masivnega lesa, pot stojalo je močan in vzdržljiv, in to ne bo crack ali zbledi, na balkonu ali vrtu.

Stabilen in Čvrst: To vrsto hišnih tleh rastlin podporo priti s a trmast in trajne strukture, in je zasnovan z 4 podpora točk, da bi cvetlični lonček namestite stabilno stojalo.

Talna Zaščita: Ta notranji dekorativne rastline stojalo je zelo primeren za vodenje rastlin od tal, brez motečih lepote rastlin in cvetlični lončki, in ne da lesena tla plesnivo.

Več Funkcij: pokazati svoj slog, ga lahko preklopite v zaprtih prostorih pečnice, vodnih rib cisterne, pitne fontane, luči, itd.na ta notranji vaza stojalo.

Primerno Priložnost: Primerno za vrtnarjenje, notranjo opremo, dnevni prostor, vhod in vseh drugih mestih.

Slog: preprost videz je primeren za različne sloge, in ni nobenih omejitev v obliki cvetlični lonček.

Specifikacija:

Material: masivni les

Barve: 1, 2

Velikost(cca): S: 14*9 cm/5.51*3.54 palčni(širina*skupna višina)

M: 17*9 cm/6.69*3.54 palčni(širina*skupna višina)

L: 20*9 cm/7.87*3.54 palčni(širina*skupna višina)

Noge višine, (cca): S/M/L: 6 cm/2.36 palčni

Package:

1 x pc rastlin stojalo

Opomba:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki,,ampak ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

2.Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje,prosimo, dovolite 2-4 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja za oblačila, hvala za Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 palčni

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traja 3-7 dni ,EMS traja 8-12 dni.Post air mail treba 2-8 tednov.Ampak vse od njih so odvisne od države, v dostavljeno.

2) VROČITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: pot stojalo, cvet rack, rastlinski fond polico, kotu rastlina stoji v zaprtih prostorih, KRŠKO, številna vozlišča in zanke lesa stojalo, bonsaj pladenj, bambus roža stojalo, woden rastlin pot stojalo, roža stojalo.

Blagovna Znamka HOUSEEN
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Pot Pladnji
Material Masivnega Lesa

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Leseno Držalo Cvetlični Lonček Blata Prosto Stoječe Rastlin Stojalo Za Podporo Bonsaj Balkon, Vrt Police Notranja Zunanja Sočna Zaslon

Leseno Držalo Cvetlični Lonček Blata Prosto Stoječe Rastlin Stojalo Za Podporo Bonsaj Balkon, Vrt Police Notranja Zunanja Sočna Zaslon

Podobni izdelki

Primerjaj