Za Mazda CX-3 CX3 2016-2021 Zadaj Krilo Spojler, Prtljažnik Boot Krila Spojlerji ABS ogljikovih vlaken privijačenje

Nov izdelek

Na zalogi

€94.93

Na seznam želja

----Nakup svetovanje-------------------------------------------------------------------

1.Pred ponudb, Prosimo, preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vprašanja, To je naše veselje, da odgovori na vsa vaša vprašanja, vendar vas prosimo, vzemite si trenutek, da najprej preberite vse informacije tukaj, kjer najpogosteje vprašanja, " odgovori.

2.Če je ni, potem pa lahko stopite v stik z nami za trgovino manager ali po e-pošti , bomo odgovorili na vaša vprašanja v 1-8 ur.

3 .Prosimo, vpišite polno ime, ko oddate naročilo.Za ruske kupce, prosimo, napišite ali tri besede.Za druge države, prosimo, napišite vsaj dve besedi.

----Lastnosti izdelka-------------------------------------------------------------------

Zadaj Krilo Spojler Za Mazda CX-3 CX3 2016-2021 Namestitev vseh modelih.Lahko namestite katero koli različico, kot so zda, Japonska, Evropska

Material :ISO9001 Visoko Kakovost blagovne Znamke v Novo ABS in ogljikovih vlaken

Spojler Barva : Smole vlaken Sivo premaz Kupci potrebujejo za spray barva

Blago, za privijačenje namestitev

Potrdilo opravili:ISO9001&TS16949

Strogo kakovosti\\\\\\\ \ 's sistem upravljanja zagotavlja bolj stabilno kakovostjo in bolj toughed strukturo.

Velikost : S Pomočjo Plesni Proizvajajo.Velikost in Vrzel Fit.Dobre Kakovosti.Zagotoviti 100% proizvod velikost, ki je primerna za namestitev.

Trpežen material, odporen na UV žarke, vodo, umazanijo, maščobo, sol, blage kisline ter olja.

Izdelek Količina: 1 Komplet ( Če izdelek potrebuje pribora nameščen, se bomo biti opremljeni s popolno opremo v paketna dostava ).

Teža izdelka : Približno 3,5 KG .

Poreklo:Guangzhou,Kitajska.

Naši izdelki so najvišje kakovosti standardi za pridelavo in predelavo,Naše izdelke v naši državi zagotavljajo samo prodaja 4S shop,ne želimo, da slabše kakovosti izdelka nizko ceno, da bi dobili več obsega prodaje,Bomo le doseganje najvišje ravni kakovosti izdelkov.

----O Picturesgoods -------------------------------------------------------------------

---- O Carinski --------------------------------------------------------------------

Prosimo, pišite nam prek sporočilo za rešitev, če izpolnjujejo vsa vprašanja, hvala!Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri svojem, lokalne navade, da ugotovi, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.Če je vaš element vrnil zaradi carinska vprašanja, smo lahko le nadomestilo za predmet del, shipping stroški ne povrnejo.Prosimo, da spremljate svoj parceli nenehno, ko dobite carinski težava, kontaktiraj ur carinski v čas, da bi se izognili, ki se vračajo.

----O plačilu -------------------------------------------------------------------- 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. ----O pošiljki -------------------------------------------------------------------

1. Dostava po celem svetu.Po vsem svetu dostava po EMS,E-EMS,DHL,FedEx, China post, in podobno.( Razen nekaterih državah in APO/FPO ) .

2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.pošiljka bo poslana v roku 1-3 delovnih dni.

3. Pred plačilom, prosimo, preverite vaš naslov za dostavo in druge zahteve za element.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Če Bi na Naslov / Tel / Zip Koda / Naslovnik eno napako,Paket, ki ne more biti prejeli.Mi ne Prevzema Nobene Odgovornosti, Hvala !

4. Storitev Tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.O času dostave, mi ne more nadzor odlično, vam bo pomagal, da spremljate to, dokler se ne prikaže in vas oskrbe s številko za sledenje.Če na parceli ni prispelo v predvidenem roku, prosimo, obrnite na nas in vam bomo zadovoljen odgovor.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5. O dostavi, način in cena, glejte možnost izbrati način dostave !

---- Vrnitev&vračilo -------------------------------------------------------------------- 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne Bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

Oznake: mazda 3 strani krilo, tesla 3 ustnice, Mazda 6, ducktail spojler, mazda 3 vinil, mazda 3 zadnji stojalo, audi q5 vzglavnik, spojler, e92 ustnice, cx3 mazda.

Model Leto Obdobje 2013-2018
Posebne Funkcije Krilo Spojler
Ime Modela CP-4210
Element Širina 00inch
Vrsta Materiala Smole vlaken
Drugi Del Število 32145012
Postavka Vrsta Spojlerji
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9001
Postavka Dolžina 000inch
Umestitev na vozilu Prtljažnik
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Višina 0inch
Izmenjave Številka Dela 0210
Element Teža 3kg
Država/Regija Proizvodnji Mestu GuangZhou, Kitajska
Proizvajalec Številka Dela 2010145520

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Za Mazda CX-3 CX3 2016-2021 Zadaj Krilo Spojler, Prtljažnik Boot Krila Spojlerji ABS ogljikovih vlaken privijačenje

Za Mazda CX-3 CX3 2016-2021 Zadaj Krilo Spojler, Prtljažnik Boot Krila Spojlerji ABS ogljikovih vlaken privijačenje

Podobni izdelki

Primerjaj