Auto Vzmetnice SUV Večnamensko Avto Napihljiva Postelja z Avtomobilom Posteljo Za Avto SUV Self-vožnja Kampiranje Auto Dodatki Notranjost

Nov izdelek

Na zalogi

€9.20

Na seznam želja

Značilnosti:

Mehko in Vzdržljiv Material: flocking površina SUV zračno blazino, ki je udoben, prijazen do kože, naravno, udobno, trdno žico in nepredušno zaprte.Enostaven za čiščenje, lahko odstranite umazanijo enostavno in hitro, le z enim obrišite.

Uživajte v Boljši Spanec: 175*130 cm/68.9* 51.2 cm, super-velika velikost, enotne sile, zagotavljanje non-propad in stabilno podporo.Ta avto zračne vzmetnice lahko obrnejo nazaj svoj avto v udobno posteljo, ki vam pomaga sprostiti svoje telo in uživajte boljše sleep med vožnjo.

Visoka Zmogljivost: zaščita Glave, se lahko uporablja kot naslonjalo za sedenje in ležanje, vodja preprečevanje trčenja, svobodno spreminjanje drže.Ali ste v avtu, na prostem ali doma, ta dvostranski zračne vzmetnice se lahko uporablja kot počitek posteljo.To je super nosilna zmogljivost 650 kilogramov in lahko sprejme 2-3 odraslih.

Hitro Inflacija in Deflacija: Na zračni blazini na obeh straneh se lahko hitro napihnjene ali deflacioniranih, da je potrebno čvrstost v nekaj minutah.Na čvrstost je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe.Da napihnejo, vzmetnice, morate le, da priključite črpalko v vtičnico cigaretnega vžigalnika v avtu, in potem črpalka zrak v blazini skozi šobe.

Prenosna in Praktična: Zaradi napihljivi design, vzmetnice lahko hitro zložiti za shranjevanje, in priložena vrečka se lahko uporablja za priročno potovanja in kampiranje.Ta prenosni zračne vzmetnice je združljiv z večino modelov avtomobilov in se lahko enostavno namesti na zadnji sedež.

Specifikacija:

Ime: Avto Napihljiva Postelja

Material: PVC+zgrinjati

Barva: črna, siva, bež, modra

Seznam Vsebine:

Napihljivi Avto Zrak Posteljo x 1

Vzglavnik x 2

Popravilo Kit x 1

3 Različne Velikosti Šobe x 1

Inflator in Deflator Črpalka Zrak x 1

Napajalni Adapter za Avto 12V DC x 1

Vrečko za shranjevanje x 1

Navodilo x 1

Oznake: auto potovanja, torba za potovanja, avto za vzmetnice, auto dodatki potovanje, avto, postelje, vzmetnice, avtomatski mreža proti komarjem, napihljivi avto vzmetnice creta, zrak frier, s zanko vrvi.

Mehko napihljivi avtomobilom postelja
Udobno Z Avtomobilom Napihljivi Zračni Postelja
Poreklo CN(Izvora)
Dropship Podpora
Dropshipping Avto Campin Napihljivi Zračni Postelja
Material PVC
Padec ladijskega prometa Z avtomobilom vzmetnice
velikost 80cm*150cm
spusti ladje z avtomobilom posteljo za toyota

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Auto Vzmetnice SUV Večnamensko Avto Napihljiva Postelja z Avtomobilom Posteljo Za Avto SUV Self-vožnja Kampiranje Auto Dodatki Notranjost

Auto Vzmetnice SUV Večnamensko Avto Napihljiva Postelja z Avtomobilom Posteljo Za Avto SUV Self-vožnja Kampiranje Auto Dodatki Notranjost

Podobni izdelki

Primerjaj