Multi-layer Nakit Polje Organizator Nakit, Okraski Primeru Skladiščenja S Pokrovi

Nov izdelek

Na zalogi

€2.11

Na seznam želja

Opis:

1.VZDRŽLJIV MATERIAL – nakit shranjevanje organizator polje je izdelana z ABS smole (plastika), masivnega lesa in kovin osnovno konstrukcijo, ki je trajna in bolj odporne, ki zagotavljajo najboljšo zaščito za vaš jewelries.

2.Minimalističen Design, kot lepe, kot je funkcionalen, enostaven za razvrstiti slog.Nakit stolp pladenj s preprosto eleganco design je najbolje, kot doma dekor obleke koli sobi slog.

3. 4 Stopnje nakit organizator ,enostavno, da dajo dodatno opremo ali jih vzame ven.Obstajajo 4 palete v celoti, težko kategorizirati.

4.MULIFUNCTIONAL ŠKATLA za SHRANJEVANJE – Stackable ličila za shranjevanje organizator za enostavno organizacijo in prikaz ogrlice, zapestnice, prstani, uhani, tipke,kovanci in veliko več.Za pomoč vam shranjevanje priljubljenih jewelries in prigrizki iz pridobivanje poškodovana.

5.USTREZA VSE PRILOŽNOSTI – nakit organizator pladenj s pokrovom prav tako lahko uporabite v vse vrste dogodkov in oseb, kot so čaj stranka, prelivanje, poroke, Predsedniki Dan Darilo / Velikonočni Dar / Saint Patrick ' s Day / materinski Dan.Za dekor in trgovina bonboni in sladkarije.

Specifikacije:

Nakit organizator večplastna polje lahko zavrtite, dobro darilo za dekleta.

Prihranek prostora, da bi vašega doma, čisto in urejeno.

Mesto na vaše nečimrnosti, pult, mizo ali nočno omarico za lažji dostop.

Material: Kovanega železa gume, lesa palico ABS smole

Barva: Bela, črna, Roza

Velikost: Kot prikazano

Paket Je Vključeno:

1 x Nakit organizator škatla za shranjevanje (Samo za Nakit, ne Vključuje)

Oznake: boho nakit polje, moški ogrlica polje, nakit packag, vintage nakit polje tečaj, nakladalniki nakit škatle, vintage jwellery polje, polje žamet, nakit orgle, krsto, big jewlery organizator.

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Paket
Material Plastični

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Multi-layer Nakit Polje Organizator Nakit, Okraski Primeru Skladiščenja S Pokrovi

Multi-layer Nakit Polje Organizator Nakit, Okraski Primeru Skladiščenja S Pokrovi

Podobni izdelki

Primerjaj