Nov Prihod Žensk Poletje Ruffles Polkas Pika Obleka Ženske Plaži Priložnostne Brez Rokavov Midi Sundress

Nov izdelek

Na zalogi

€11.07

Na seznam želja

Nov Prihod Žensk Poletje Ruffles Polkas Pika Obleka Ženske Plaži Priložnostne Brez Rokavov Midi Sundress

Značilnosti:

1. Glavni Tkanina: Poliester.Zelo Mehka, Udobna in Zračna.

2. Lahka in udobna, mora imeti obleko v vaš omaro.

3. Design: Tankih trakov, kvadratni vratu, polkas pike vzorec, naborki, zamahu obleko.Da ste bolj lepa, modna in elegantna.

4. Priložnosti: Te elegantne ženske sundress je kot nalašč za Plaži, na Prostem, Stranka, Cocktail, Poroka, Klub, Zmenki, Zvečer ali vsakdanji obrabe.

5. Velikosti: Podrobni velikost info prosimo, da preverite naše opis izdelka.

6. Pranje Nego: Ročno ali strojno s hladno vodo, ne belilo.zvečer ali linija suhe.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

2. Azijske velikost je manjša od EU/ZDA/VB velikost, prosim, primerjajte podrobno velikosti s tvojimi pred nakupom.

Specifikacija:

Tip: ženske sundress

Glavni materiala : Poliester

Occation: Priložnostne

Moda dejavnikov: Swing, Polkas Pika, Ruffles, Gumbi

Vrat: Kvadratnih Vratu

Rokav: Brez Rokavov

Velikost:velika britanija Bankrot Pasu Dolžina

S:UK6/8 78 cm-84 cm 67-80 cm 94 cm

M:UK10 83 cm-88 cm 72 cm-85 cm 95.5 cm

L:UK12 88 cm-92 cm 77 cm-90 cm 97 cm

XL:UK14/16 93 cm-96 cm 82 cm-95 cm za 98,5 cm

1 x žensk sundress Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Oknar.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Oznake: priložnostne obleko poletje, backless obleko poletje, dresess za ženske, obleko midi poletje, obleko midi, obleko poletje, obleka ženske, pearl obleko malčka, priložnostne obleko midi, obleka za maturo roza.

Izrez O-Vratu
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Material Poliester
Dolžina Obleke Mid-Tele
Silhueta Fit in Flare
Slog High Street
Poreklo CN(Izvora)
Sezona Poletje
Rokav Slog Špageti Trak
Starost Starosti 18-35 Let
Pasu Naravni
Dekoracijo Noben
Vzorec Tipa PIKA
Blagovna Znamka Swokii

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Nov Prihod Žensk Poletje Ruffles Polkas Pika Obleka Ženske Plaži Priložnostne Brez Rokavov Midi Sundress

Nov Prihod Žensk Poletje Ruffles Polkas Pika Obleka Ženske Plaži Priložnostne Brez Rokavov Midi Sundress

Podobni izdelki

Primerjaj