Pet Nahrbtnik Potovanje Mačka Torba Prostor za Hišne živali Prevoznik Mačka Legla Dvojno rabo Kapsula Rami Psa Nosilec za Zunanjo Potovanja 2021 Nova

Nov izdelek

Na zalogi

€37.13

Na seznam želja

2021 Nove Hišne Nahrbtnik Potovanje Mačka Torba Prostor za Hišne živali Prevoznik Mačka Legla Dvojno rabo Kapsula Rami Psa Nosilec Za Zunanjo Potovanja

Veliko Vprašanj o Dropshipping Storitve So:

1.Koliko naročila lahko ročaj na dan?

smo veliko podjetje v Shenzhen,Kitajska,z veliko skladišče, ki lahko ročaj velika naročila vsakdanje.Smo poslali nešteto parcele vsakdanje.Vam lahko zagotovimo, da boste na zahtevo.

2.Kako hitro lahko postopek naročila?

Bomo poskrbeli za pošiljko takoj, ko je mogoče po tem, ko ste plačilo naročila.Prednost dostava za dropshipping da

3.Bi lahko ladje, da bi brez potrdila,računi in promocijska ponudba znotraj paketa?

Absolutno!Ne račune,potrdila,promocijske ponudbe, če pustite opombe o vrstnem redu(če želite,lahko nudimo.)

4.Če potrebujete drugih izdelkov?

Lahko nudimo najbolj izdelke, ki jih potrebujete toliko, kot possible1.Če imate kakršnakoli druga vprašanja,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi smo zelo hvaležni, da sodelujejo z vami.

5.Smo lahko podpira CVS/Excelove Datoteke Dropshipping.

6.Ni omejeno parka za izpolnitev naročil na dan

100%popolnoma nova in visoke kakovosti

Meterial: platno+PC

Velikosti:Primeren 0-7.5 KG

Barva:Zelena Rumena Bela, Roza

Če imate radi ,ne čakajte,naslednjič, ko boste izgubili priložnost, da dobim.

Vključeno : mačka vrečko.

Opomba:

Če Ste Prejeli Paket Zdrobljen, Prosimo Ne Odpirajte Spora in Pusti Negativne Povratne informacije, Prosimo, Obrnite na Nas Prvič, Bomo ravnali Z Njim, Ne Skrbi !

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Vrnitev & Vračilo:

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM !

2.kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje, predmete, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec odgovoren za tako poškodovana ali izgubo,in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine tu se vrnete elemente.

3. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev, in svoje naročilo ID.

4. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Oknar.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Oznake: pes letalskih prevoznikov, nahrbtnik za hišne živali, avto imetnika kartice, pet voziček, mačja igrača, prevoznik pes, pet prevoznik nahrbtnik potovanja, zunanji prostor, pet prevoznik nahrbtnik, eva mačka prevoznik vrečko.

Vrsta mačke
Poreklo CN(Izvora)
Zapiranje Tip zadrgo
Material Plastični

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Pet Nahrbtnik Potovanje Mačka Torba Prostor za Hišne živali Prevoznik Mačka Legla Dvojno rabo Kapsula Rami Psa Nosilec za Zunanjo Potovanja 2021 Nova

Pet Nahrbtnik Potovanje Mačka Torba Prostor za Hišne živali Prevoznik Mačka Legla Dvojno rabo Kapsula Rami Psa Nosilec za Zunanjo Potovanja 2021 Nova

Podobni izdelki

Primerjaj