5 Kos/Set Karbida Nihanje Žage Hitro Spremembo Multi Orodja Za Cement Rezanje Keramike

Nov izdelek

Na zalogi

€10.07

Na seznam želja

Dobrodošli na moji trgovini

Značilnosti 100% čisto nov.Karbida Tehnologije potopite-rezanje žage Potopite kosi v zelo abrazivnih materialov.Za grobo brušenje polnil, ploščice, lepilo, betona, kamna in lesa.Prst obliko,ki je premazan z obeh strani,je še posebej primerna za umetniško delo.Za rezanje iz napako strešnik sklepov in rezanje utorov v mavca, porozni beton in podobnih materialov za gradnjo.Vsebina Paketa: 5* žage

Pogosta težava

1. Ko bo dostavljeno?Ponavadi, naročil pred 4pm bo poslano na isti dan. 2. Kako je kakovost izdelka?Vsi izdelki so skrbno izbrani in zajamčena kakovost, prosimo, bodite prepričani, da nakup 3. O tem, kako po-prodaje zaščite?Vsi izdelki so skrbno izbrani in zajamčena kakovost.Če prejme čas je skoraj končana, lahko stik z mano in mi bo podaljšanje časa.Če so kakršne koli težave z izdelkom, vas prosimo, da nas kontaktirate, mi bo zagotovo vam zadovoljiva rešitev, vas prosimo, da ne dvignejo spora takoj, to je zelo pomembno!Zaupajte nam, mi pa se bomo potrudili za vas!Če ste zadovoljni z izdelkom, vam lahko nam pozitivne povratne informacije in nam dajejo 5 zvezdic!To je spodbuda za nas in za nas pomembno!opomba 1: Zaradi različnih monitorjev in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve, prikazane na sliki, tako da je lahko nekaj barve razlika. 2: Zaradi različnih metod merjenja, prosimo, dovolite velikost odstopanja 1-2 cm (1 cm=0.39 palcev), hvala vam za vaše razumevanje.

Oznake: mercedes 63, litje hp 63, ponovno napolniti hp 63, disk rezalnik 63, amg 63 tshirt, amg 63 g, pero 63 amg, klešče 63, inkjet črnila 63, clk 63 amg.

Primeren za rezanje Primeren za rezanje
Število Kosov 5 pcs
Končna Drugo
Uporaba Home DIY
Funkcija Ustreza za hitro sprostitev multi orodja
velikost 32.5 * 30mm/32.5 * 78/63/88mm
Poreklo CN(Izvora)
Rezilo Materiala Karbida
Številka Modela Žage
Rezilo Tip Multifunkcijski Žage

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

5 Kos/Set Karbida Nihanje Žage Hitro Spremembo Multi Orodja Za Cement Rezanje Keramike

5 Kos/Set Karbida Nihanje Žage Hitro Spremembo Multi Orodja Za Cement Rezanje Keramike

Podobni izdelki

Primerjaj