Dildo Penis Mehke Silikonske Erotične Igrače za Odrasle Velik Vibrator za Analni Butt Plug Realističnih Seks Igrače za Ženske Masturbator(Črna, Rjava)

Nov izdelek

Na zalogi

€16.20

Na seznam želja

Luvoncue Velik Dildo

MEHKO, UDOBNO IN VARNO

Kožo-kot mehko tekoče silikagel, zaradi česar je občutek, kot pravi dotaknite in jo lahko zlahka krivljeni v kateri koli kot želite, kar je dober partner za vas, da uživajo vaš srečen čas.

VELIKOST

Vse baterije OnQ izdelki so bili testirani in so za 30-krat in se pridobiva kakovost kvalifikacij.

PRILAGOJEN ZA ŽENSKI ERGONOMIJI

OnQ inženirji prilagojen izdelek za ženske, ne samo iz osnovnih vidik, kot so velikost in moč, temveč veliko bolj podrobne plati zagotoviti naslednjo raven izkušenj.

Podrobnosti Izdelka

PREPROSTA IN ZASEBNIH EMBALAŽA

Preprosta in elegantna embalaža ščiti vašo zasebnost.Splošno Embalaže:

✔️ Celotno vračilo če ima element kakovosti vprašanj. ✔️ Vsi izdelki so 100% čisto nov in natančno preveriti pred pošiljanjem. ✔️ Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo. (Običajno, če ste vonj rahel vonj, ko prvič odprete, je to zato, ker je bil izdelek v zaprti paket za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

✔️ Bomo poslali na naročila v roku 48 ur. ✔️ Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki, in tako naprej. ✔️ Če ne boste prejeli, vaš izdelek v času navedena, se obrnite na nas.

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji.OnQ službo ekipa dela 18 ur na dan in sporočila, ki se bodo odgovorili v roku 1 dan.

Vsak OnQer je del OnQ Skrivnost Prostor.Želimo vam prijetno nakupovalno izkušnjo in veliko veselja z našimi izdelki.Vaša podpora je naša strast za zagotavljanje boljših izdelkov in storitev za OnQer.Če vam je všeč nam, prosimo, da se pridružijo OnQ POVRATNE informacije, PROJEKT za zmago več presenečenje in pokazati drugih novih OnQer, kako super je! (Pišite nam, če želite izvedeti več o PROJEKTU.)

Zaščita Zasebnosti

NE bi bilo nobenih podrobnosti izdelka na paket in bomo diskretno pakiranje izdelka dostava s ZAUPNE kanal.Če imate posebne potrebe za to, prosimo, obrnite na našo pomoč strankam.Vedno bomo na vaše storitve!

Oznake: riesige analni čep, analni spodnje perilo, coomamuu preja, veliko črno dildo, dildo veliko, alarg pene, analni čep, peni rokav, moški masturb, gode.

Čiščenje metoda Wash directly with water
Barva izdelka Črna, Rjava
Blagovna Znamka Luvoncue
Izdelek Premer 5 cm
Package Teža 580g
Spolnost No
Tip Uporabnika Ženske, Moški
Teža Izdelka 509g
Realistic Penis Size 19,5 cm
Material Medicinski Silikon
Special User Groups Lesbian;Gays
velikost 18cm-26cm/180mm-260mm
Nepremočljiva ravni 100% nepremočljiva
Nespodobno Sliko No
Postavka Vrsta Dildos
Poreklo CN(Izvora)
Velikost Izdelka 24,5 cm
Izdelek materiala Silicone Dildo Toy for Adult
Številka Modela Realističen dildo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Dildo Penis Mehke Silikonske Erotične Igrače za Odrasle Velik Vibrator za Analni Butt Plug Realističnih Seks Igrače za Ženske Masturbator(Črna, Rjava)

Dildo Penis Mehke Silikonske Erotične Igrače za Odrasle Velik Vibrator za Analni Butt Plug Realističnih Seks Igrače za Ženske Masturbator(Črna, Rjava)

Podobni izdelki

Primerjaj