Pop-up Pero Svinčnik Primeru Teleskopsko Držalo Tiskovine Primeru PU Velvet Stand-up Transformator Vrečko, Velike Zmogljivosti, Darilo za Otroke

Nov izdelek

Na zalogi

€1.90

Na seznam želja

Pop-up Svinčnik Teleskopsko Držalo Tiskovine Primeru PU Velvet Stand-up Transformator Vrečko, Velike Zmogljivosti, Darilo za Otroke

Note1:Bomo vaše zasebnosti safe in se ne razkriva nobenih osebnih informacij.

2:Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Naše po-prodajna ekipa vam odlično rešitev v prvič.

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1.【PU+Velvet Design】 edinstveno pop up načrt z hign kakovosti PU+Velvet, enostaven za shranjevanje in čiščenje,bolj vzdržljiv,boljši.

2.【Enostavno Prilagoditev】 vrhu lahko potegnite navzgor ali zdrsnila navzdol, da prilagodite višino svinčnik vrečko, Potegnite folijo gor in dol, da ga prenesete.Ima tudi majhen žep v njem, in se lahko uporablja kot torbici, stand-up Teleskopski prenosni torbi.

3.【Večkratno Uporabo】 je primeren za študente,ženske.Enostaven za uporabo, ga lahko uporabljate kot kozmetični vrečko,ličila pokal, make up čopičev imetnika,pisarniško uporabo itd.Primerno za majhne ali velike predmete, zadrge tiskovine lahko preprečijo, da bi predmete, ki spadajo.

4.【Dovolj Zmogljivosti】 posebne svinčnik vrečko lahko dal v svojo dnevno vrečko in je tudi dovolj zmogljivosti za skladiščenje več peresa, svinčniki.Odlično darilo za vaše prijatelje na rojstni dan, vse pomembne dogodke.

5.【Odlično Darilo】 Najboljše praktično darilo za prijatelje,kolege,odrasli, svinčnik vrečko zbiralci, pisatelji, umetniki za rojstni dan ali potovalne potrebščine.

Obvestilo:

① Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

② Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Opis:

Material:PU+Velvet

Velikost:

Zložen:125 mm

Tlesknila:185x85x65mm

Paket Vključuje:

1x Pop-up Svinčnik

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.

Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.

Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.

Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: kambodža majica, kompas pripravi, postman satchel, joker tee, 3d cvet tančico, za črnilo, pero, nevesta cape, fart t shirt, krono svinčnik, priložnostne poletje obleko zrele ženske.

M organisateur de predsedstva
I cajas de almacenamiento
F Škatla za shranjevanje
Poreklo CN(Izvora)
L almacenamiento oficina y hogar
Material Usnje
K organizador escritorio
H Home Office Shranjevanje
A organizador
C rangement
J home office
N št. organizadora
P pero, držalo
O Desk Organizator
G organizator polje
D rangement predsedstva
B Organizator
E organizadores

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Pop-up Pero Svinčnik Primeru Teleskopsko Držalo Tiskovine Primeru PU Velvet Stand-up Transformator Vrečko, Velike Zmogljivosti, Darilo za Otroke

Pop-up Pero Svinčnik Primeru Teleskopsko Držalo Tiskovine Primeru PU Velvet Stand-up Transformator Vrečko, Velike Zmogljivosti, Darilo za Otroke

Podobni izdelki

Primerjaj