Formalno Fantje Oblek Za Poroke Otrok Jopičem Jopič za Poroko, Maturantski ples Suknjič Hlače Telovnik 5Pcs Kostum Enfant Garcon Mariage

Nov izdelek

Na zalogi

€134.26

Na seznam želja

"ANGEL COCO" otrok večerno obleko, ki je primerna za dekleta in fante z višino 90-160 cm.Nekaj high-end večerne obleke se lahko meri.Za dekleta in fante z višino 130-160 cm, lahko posvetuje storitev za stranke pred nakupom.

100% ročno oblikovalec pripada vašo edinstveno obleko.V celoti ročno vezene, postopek je zelo zapleten, ne samo obleka, je umetniško delo, prosimo, ne merijo se po ceni navadne obleko.Upoštevajte oblikovalca težave v prilagajanje.

Torej, če ste opravljajo, gostovanje, poročne obleke, slaven nagrade, ob koncu leta strank in drugih priložnostih, lahko pritegne pozornost ljudi.

Smo eno od najboljših blagovnih znamk v Kitajskem.

V ospredju moda, naše high-end meri poroko in večerno obleko blagovnih znamk, ki se je pojavila na mednarodnih vzletno-pristajalne steze na New York Fashion Week Pomlad/Poletje 2019.

Nekaj high-end večerne obleke je lahko prilagojena.Zagotoviti prsi, pas, kolk in višino, lahko nudimo vam z osebno prilagajanje.Po meri barve in velikosti po meri so dobrodošli.

Prosimo, izberite primerno velikost glede na otrokovo višino.

Za višino "90 cm", izberite "3T",

Za višino "100cm", izberite "4T",

Za višino "110 cm", izberite "5T",

Za višino "120cm", izberite "6T" ali "7T",

Za višino "130 cm", izberite "8T" ali "9T",

Za višino "140 cm", izberite "10T" ali "11T",

Za višino "150 cm", izberite "12T" ali "13T",

Za višino "160 cm", izberite "14T" ali "15T".

Za fatter otrok, izberite večjo velikost.

Nasvet: To je 100% resnično streljanje.Obljubim, boste prejeli natančno isto fotografijo, kot fotografija obleko.Nova trgovina odprla, da bi pridobili verodostojnost, zdaj vse obleke so lahko dostavljeni brezplačno.Normalno splošno transporta in logistike čas je 25-40 dni.Če je vaš čas, je nujno, prosimo, izberite, FedEx, DHL ali, rok dobave je 3-7 dni.

Oznake: gejša kimono, cosplay scp, coco stranka, cosplay, evangelion jakna, cobra kai, Cosplay obleko, coco, coco miguel, ben 10 jakna.

Blagovna Znamka ANGEL COCO
Starostni Razpon 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Sopihanje Zapiranje Tip Elastični Pas
Material BOMBAŽ, Svila, Kašmir, Poliester, Polyethersulfone, Bambusa Vlaken, Rajon, Volna, MIKROVLAKEN, Najlon, Lycra, Spandex, ModaL, Viskoza, Perilo, Acetat, Akril
Vzorec Tipa Tiskanje
Ime Oddelka Otroci
Slog Formalno
Postavka Vrsta Obleke
Številka Modela 0458
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
Oblačila Dolžina Redni
Spol Fantje
Spredaj Slog Ravno
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Poreklo CN(Izvora)
Ovratnik Zarezo
Sezona Pomlad & Jeseni

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Formalno Fantje Oblek Za Poroke Otrok Jopičem Jopič za Poroko, Maturantski ples Suknjič Hlače Telovnik 5Pcs Kostum Enfant Garcon Mariage

Formalno Fantje Oblek Za Poroke Otrok Jopičem Jopič za Poroko, Maturantski ples Suknjič Hlače Telovnik 5Pcs Kostum Enfant Garcon Mariage

Podobni izdelki

Primerjaj