Prenosni majhnosti Ročni Detektor Kovin Kovinski Finder Zaklad Finder Visoko Precisions Večnamenski Detektor Kovin LCD Zaslon

Nov izdelek

Na zalogi

€12.70

Na seznam želja

S svojim detektor kovin, lahko lov za kovance, relikvije, nakit in zlato skoraj kjerkoli, vključno s travo, plaže, hribe in tako naprej.Detektor je vsestranski in enostaven za uporabo, ga lahko tudi delite ta izdelek s prijatelji ali familys.Pridite in poskusite, da ne bo pustil na cedilu.

Značilnosti:

Ta majhen kovinski detektor je za metalizacijo, zaklad in drugih kovin iskanje, lahko prav tako uporabljajo to orodje s tlemi iskanje detektorji kovin.

Majhne velikosti, in enostaven za prevoz, primerjati s tradicionalnimi detektor kovin, to smll detektor kovin je lahka in prinaša dobička, ki je primerna za izvajanje in uporabo.

Ko te kovine finder blizu traget kovinski, intenzivnost thr alarm se bo povečala, ki vam lahko bolje uporabo izkušnje.

Izdelani iz vodoodpornega materiala, ga lahko uporabljate tudi pod 1m pod vodo, ima dolgo življenjsko dobo.

Z LED bliskavico, jo lahko uporabite tudi v temi ali šibki svetlobi.

Specifikacije:

Material: ABS

Barva: črna, rdeča, oranžna, modra, rumena (neobvezno)

Frekvenca: 12 kHz

Temperaturno območje: 5℉~158℉(-15℃~70℃)

Cilj odziv razmerje: iskanje tuljavo 0.3 cm/ 7.6 koaksialni mm

Paket velikost: 240 * 60 * 60 mm / 9.4 * 2.4 * 2.4 v

Package teža: 200 g / 7.1 unča

Seznam vsebine:

1 * Detektor Kovin

1 * Pomlad Sponke

1 * Zaščitni Pokrov

1 * Uporabniški Priročnik

1.Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post,HK post EMS,DHL, Fedex,in tako naprej,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil.mi smo nezmožen za nadzor dostavo časa,ker ga je obdelala Tretjih oseb, storitev.

2.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,se najprej obrnite na nas,in ne odprite spora neposredno,bomo rešiti hitro in na najboljši način.

3.Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

4.Storitev tranzitni čas je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo,zlasti med prazniki.

1 .Če ste zadovoljni z našimi izdelki,vas prosimo, da nas 5 Zvezdic Pozitivne Povratne informacije.Najlepša hvala.

2 .Če niste zadovoljni naših izdelkih,vas prosimo, stik z nami prvič.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Oknar.si .Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Mi smo vedno dobrodošli na debelo in padec ladijskega prometa.

1.Odstranite naš logotip in oglasov od parceli.

2.Odstranite povzetju ali predračunu.

3.Podpora CSV/Excel Storitev.

4.Ni omejeno parka za izpolnitev naročil na dnevni osnovi.

5.Uporabljamo ePacket dostava za večino držav, kot so zda, Kanada, Avstralija, ruska Federacija, Nemčija, Francija , Španija , Združeno Kraljestvo in na Novi Zelandiji.

6.Prednost dostava, hitra dostava v roku 48 ur.

7.Brez promocijskega gradiva je priložen.

Oznake: detektor zlato, tuljava md, kkmoon detektorji kovin, detektor kovin, prikaži detektorji kovin, 4080 md, vse detektor kovin, kkmoon detektor kovin strokovno, detektor kovin prodaje, točke detektorji kovin.

Certificiranje Noben
Številka Modela Kovinski Finder
Blagovna Znamka KKMOON
DIY Dobave Kovinarstvo
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Prenosni majhnosti Ročni Detektor Kovin Kovinski Finder Zaklad Finder Visoko Precisions Večnamenski Detektor Kovin LCD Zaslon

Prenosni majhnosti Ročni Detektor Kovin Kovinski Finder Zaklad Finder Visoko Precisions Večnamenski Detektor Kovin LCD Zaslon

Podobni izdelki

Primerjaj