Sadika Starter Pladnji, Okolju prijazno biološko Razgradljivih 12 Celice Sajenje Kalivost Sadike Starter Pladnji za Zelenjavni, Cvetlični

Nov izdelek

Na zalogi

€3.05

Na seznam želja

Španski kupci opozorilo:

če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštna številka prosimo, da ne izbere španski skladišče.

Poštna številka se začne s 51 /52/ 07 /35 /38.

V tujini skladišča ni bilo mogoče dostaviti.

Drugače bomo poslali nalog iz Kitajske skladišče.

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Sadika Starter Pladnji, Okolju prijazno biološko Razgradljivih 12 Celice Sajenje Kalivost Sadike Starter Pladnji za Zelenjavo, Rože, Zelišča, Setev Semena Starter Kit za vsako. Rastlin

Funkcija:

Okolju prijazno gradbeništvo - Naša biorazgradljiva pladnji so narejeni iz okolju prijaznega materiala.So naravno, ekološko in ne vsebujejo plastike ali drugih kemijskih elementov.Seme pladenj je ne samo trajnostna, ampak tudi lahko zagotovili dobro razvojno okolje za semena.

Vsestranski Aplikacije - Ta semena pladenj lahko uporablja v vrtov, rastlinjakov, v zaprtih prostorih in na prostem.Za razliko od drugih konkurentov, naši lonci so lahko prenosljiv in zagotoviti ustrezno podporo za vašo občutljivo seedbeds.Ti vrt lonci bo vaš najboljši vrtnarjenje pomočnik.

Trajno Sestava - za Razliko od drugih kalivost pladnji, da popolnoma razpadel in krat, naše seme skodelice so vzdržljiv, močan, in ne izgubijo obliko.Iit omogoča, zraka in vode in krožijo tako korenine rastejo.

Krhko Promet - Teh rastlinskih semen pladnji so idealne za krhke semena, saj je naš pladnji lahko zmanjšajo tveganje za semena, korenine poškodujejo in lahko tudi zaščito korenine rastlin.

Delovanje Naše kompostirna semena pladnji so za enkratno uporabo in lahki, in ne bo škode, tal ali vaš dragoceni rastlin.Primerni so za vse vrste malih ali velikih semen, in kot nalašč za zelišč, zelenjave in cvetja.Naša semena starter kit je tudi self-absorbira, dihanje, in biološko razgradljiv.

Specifikacija:

Izdelek material: Papir, celuloza,

Količina: 5pcs, 10pcs

Slog: 12 mreža

Teža izdelka: 22g/kos

Uporablja: Balkon, vrt, vrtec, ozelenitev projekta

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

5/10 X Sadika Starter Pladnji

Padec Ladijskega Prometa

Mi lahko ponudimo padec ladijskega prometa storitev

1.Ni omejeno parka za izpolnitev naročil na dan

2.Ne Večino CSV padec ladijskega prometa

3.Za ZDA, AU, CA, UK dostave je hitro

4.Hitra dostava v 48 urah

5.Ni na računu, ali prejema, vključena(če želite, lahko zagotovimo)

Dragi prijatelji, če želite, padec ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas!

Oznake: rastlin, sadik pladnji, seme pladenj, glavico pladenj, pot pladenj, glavico, dekor pladenj, germin, veliko sadik, peat pot, za obrat pot.

Vrsta Vrtec Pladnji & Pokrovi
Končna Premazan
Poreklo CN(Izvora)
Material Rastlinskih Vlaken
Številka Modela Sadika Starter Pladnji

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Sadika Starter Pladnji, Okolju prijazno biološko Razgradljivih 12 Celice Sajenje Kalivost Sadike Starter Pladnji za Zelenjavni, Cvetlični

Sadika Starter Pladnji, Okolju prijazno biološko Razgradljivih 12 Celice Sajenje Kalivost Sadike Starter Pladnji za Zelenjavni, Cvetlični

Podobni izdelki

Primerjaj